Friday, February 22, 2013

Free Flight Tickets??? Saper Yang Mahu???


korang ada FACEBOOK???
ada akaun TWITTER???
ada akaun INSTAGRAM???

kalu kesemua di atas, jangan segan, jangan malu...
ni ada kontest dari Malindo Air yang menawarkan flight tiket sebagai adiah...
kalu korang mau tiket free...silalah join kontest di bawah ni...

soalan cam gini korang leh baca dan dapatkan di FB mereka di MALINDO AIR...

jawab jek 5 soalan mudah tu ye...kendian email ke nama yang berkenaan..
pastu berikan butir² yang depa nak seperti di atas...
subjek email ONLINE CAMPAIGN...
hantar jawapan anda sebelum 8 Mac 2013 ni ye...

ha, tak tau jawapan meh tanya aku meh...
aku boleh jek share...takde hal pung...hahaha...boleh gitu kan...
eh mana leh...sila cari tahuk sendiri...usaha usaha...
aku pun penat mencari jawapan sendiri tau...

tapi sebelum tu, sila baca terma dan syarat di bawah ni ye...
kang kata tertipu pulak...hehehe...
so selamat mencuba...

Malindo Air - dengan taglinenya... NOT JUST LOW COST

6 comments

Friday, February 22, 2013 11:05:00 AM

wahhh preee preeee

Friday, February 22, 2013 11:07:00 AM

bestnya

Friday, February 22, 2013 11:29:00 AM

dh anta emel dh..kekeke..








kak oi, klu xde pape, sbtu ni sy mai umah.. ada umah x? maybe bw anak buah.. voley??

Friday, February 22, 2013 12:43:00 PM

ala....fb block!

sakit ati...

Friday, February 22, 2013 3:45:00 PM

WAHHH ....
SAPE TAK SUKA KALAU FREE...
BESTNYER KALAU DAPAT...HEHEE

Sunday, February 24, 2013 4:08:00 AM

assalam, salam ukhuwah dari bunda

Post a Comment