Thursday, February 28, 2013

Gambar Dari Official Photog


sambungan dari entry
sukanya dalam hati, sebab baru dapat nengok gambar dari photog masa majlis tersebut...
takmo citer panjang, sebab kat entry tu aku dah ngomel panjang kan...
so hari ni kita nengok gambar jelah...

ni ahli jemaah di meja aku...seme nya baru pestime aku kenal kat situ jugak...

ni dari photog lain...tapi terang gak gambarnya...

saper yang snap dari belakang ni...hehehe...
\

gambar ahli meja lagi...terima kasih kak ayu...

dan gambar reramai dari atas...
spot dimana saya???

tak nampak takpe...gambar kecik sangat kut...
aku hanya semut merah...kan...


ni dari photog en. bad...terima kasih daun keladi...hok ni jelas lagi...

suka pulak warna warni aidilfitri cam gini...hehehe...
ok, sekian...

15 comments

Thursday, February 28, 2013 4:43:00 PM

amboi, rapatnya!!!

Thursday, February 28, 2013 4:47:00 PM

jelesnya dapat jumpa AA

Thursday, February 28, 2013 4:51:00 PM

Cantik gambar yang diambil.

Thursday, February 28, 2013 5:06:00 PM

amboihh duk sebelah terus amik gambo..huhu..untonglahhh!!

Thursday, February 28, 2013 5:34:00 PM

meriahnnyeee...

Thursday, February 28, 2013 6:00:00 PM

kakak ila pun ada ms even ni...

Thursday, February 28, 2013 6:41:00 PM

tak nampak orang lain dah..nampak aaron aziz ja! hahaha!

Thursday, February 28, 2013 6:55:00 PM

amboi meriahnya, mesti best ni

Friday, March 01, 2013 1:18:00 AM

cimot ngan cikmot ni adek badek ka? hahaha..

baru je tulih pasal cikmot...jemputla bace..haha

Friday, March 01, 2013 1:33:00 AM

nasib ya xminat aa ni....hehehe...so xjelez la...
mmg meriah colour tu....

Friday, March 01, 2013 8:56:00 AM

amboi kemain ek dok sebelah rapat plak tu ngan abg die .... hihi

Friday, March 01, 2013 8:56:00 AM

lupa plak .. dlm gambo ramai2 tu mu kat belakng sekali tgh melambai

Friday, March 01, 2013 9:14:00 AM

kemain dia cri baju color block kata event kawan dia..baru tahu mu berkawan ngn AA rupanya..

Friday, March 01, 2013 9:16:00 AM

a'ah la..... cam sambutan hari raya plak..... meriah..

Friday, March 01, 2013 11:26:00 AM

wah best nya..leh jumpa AA live & close..nie Ayu plak jeles nie..

Post a Comment