Thursday, February 7, 2013

Hadiah Anniversary La Sangat


hurmm...itu hari kan pada 30 Januari hingga 3 February lepas, ada berlangsung pesta buku di PWTC sana..
aku ni menggedik nak p tau...tapi dek kerana kengkangan masa...dan minggu tu jugak nak p holiday tu kan...
so aku kirimkan beberapa buah buku kat hubby...

ni aku kata kat hubby sebagai adiah anniversary la...bleh???
dah kata aku kan pembaca novel, so bila ada pesta buku cam gini, memang teringin sangat nak terjah...
tapi tulah, timing kadang tak betul kan...

dah tu minggu tu jugak ada karnival karangkraf kat shah alam sana...aler, pesta buku jugak tu...
dah tu camner...tunggu pesta berikutnyalah...tu pun kalu leh p kan...

ritu hubby balik bawa ni...
seronok hati mak bukan kepalang tau...
dari Karya Seni...salah satu novel terbitan yang aku suka, selain dari Alaf21 tu...

dalamnya ada 3 buah novel...
walaupun ini adalah adiah anniversary...tapi yang pastinya, novel ni seme aku dah senarikan awal² suh hubby pilih...sebab hubby kata, dia takut kang tersalah amik novel yang aku dah ada kan...
nak selamat list down sahaja...hehehe...

2 novel dah selamat aku baca...
tinggal lagi satu jek...
tak menahan tajuk novel yang last sekali tu...

ok, rupanya banyak novel terbitan KARYASENI ni akan didramakan...
dan jugak difilemkan seperti gambar di bawah ni..

yang paling best, seme novel ni aku ada...hehehe...aku kan jenis takmo kalah punya orang...hahaha...
inisemuapoyo ke??? hahaha...

membaca kan amalan yang mulia...
eh ada kena mengena ke???

notadijariku: ni yang gerun ni bila wang ada dalam rimau...pantang nengok web jual novel...mulalah gatal nak membeli...haiyaa....

11 comments

Thursday, February 07, 2013 10:45:00 AM

mmg inisemuapoyo...akkakakka

Thursday, February 07, 2013 10:45:00 AM

suka2

Thursday, February 07, 2013 10:51:00 AM

kampung girl tu mesti best kannnn

Thursday, February 07, 2013 11:12:00 AM

tumpang seronoks tgk novel awk cikmot.
sy dah lama tak boronmg novel nih..geram je..jeles pong ada ekeke nak jugakkk.

Thursday, February 07, 2013 11:51:00 AM

Bertambah koleksi. Bley buat library nih ☺☺

Thursday, February 07, 2013 12:01:00 PM

sy takut nk libatkan diri dgn novel..takut jd cmni..hehe

Thursday, February 07, 2013 12:23:00 PM

fuh byk nye pas ni leh buat mini library la kan

Thursday, February 07, 2013 12:54:00 PM

bestnyeeeee..okayh, kite jeles...bye..hahaha

Thursday, February 07, 2013 1:25:00 PM

sekarang ni kan tajuk byk yang selambe je kan xde dah tajuk ayat sastera cam dlu2...cth sebenarnya saya isteri dia, suami aku ustaz,projek memikat suami..
emm... housemate pun kaki novel, sekarang tengah baca novel siapa orang gajiku...

Thursday, February 07, 2013 2:23:00 PM

ya insaf sikit sekarang shopping on9...mmg kuarkn abis duit dlm rimau....simpn dlm bnk yg xde internet banking....

Thursday, February 07, 2013 2:42:00 PM

sapa kata orang dah beranak pinak tak buleh baca novel?? Huhu..

akak bli satu je.. napak itu bes sket dari lain.. eh..kalo ikut hati mmg nak borong banyak.. mikirkan ada 10 buah tak baca, plus 3 buah baru smpai.. mmg tak buleh la.. kang ada yg jual balik tak baca baca..

Post a Comment