Thursday, February 7, 2013

Hanya Kusampaikan Doa Dan Kiriman Tulus Ikhlas...


tajuk tak mau kalah...cam lagu hari raya plak...ekekeke...
hurmm...semalam balik keja...dengar radio...
dok update pasal kesesakan yang dijangka sempena tahun baru cina yang bakal menjelma tu...

Tetiba rasa sedih meresap ke dalam hati ni...
mana taknya...selalunya tiap kali cuti tahun baru macam ni aku dan famili akan pulang bercuti sama ada ke pahang atau ke penang..
tapi tahun ni CNY aku sepi...no planning at all...
seriusly tau...memang tak kemana...maybe dirumah je kut...
nak suarakan kat hubby pun segan...sebab baru balik dari holiday kan...
lagi pulak next payday nun 25hb depan...lambat tu kan...
tapi takpelah...maybe just keluar jejalan amik angin petang tepian tasik je kut...
aku ni nama jek dok putrajaya hampir 10 tahun...tapi kan banyak tempat kat putrajaya ni aku lum explore...
tu taman botani tu...sekali pun aku belum pernah p tau...erkk...teruk tul kan...

So korang macam mana?sure ramai yang punya planning tersendiri kan?..
.bagi yang pulang ke kampung...semoga perjalanan pergi dan balik anda dirahmati...
bagi yang berholiday pulak...hargailah detik dan saat indah bersama keluarga kan...
dan bagi yang memang tak kemana...mari kita mengemas rumah sampai lebam...hahaha...

Ok...aku half day ari ni...byk hal idup dan mati yang perlu dibereskan..
jumpa nanti...hewww...

kecoh kan...CNY je kut...bukan aidilfitri pun...hahaha...dah tu kitakan 1Malaysia...kan?

Notadijariku: hari ni kereta pun kurang di atas jalanraya...mungkin dah ramai amik kesempatan untuk bercuti kan...lama tu, sampai selasa depan...pheww...berpeluh mak...

10 comments

Friday, February 08, 2013 8:22:00 AM

jelesnye arinie kakak halfday...

Friday, February 08, 2013 8:49:00 AM

sy blk ke nismilan je sebab minggu sudah dah blk kelantan..huhu..
nak half day jugak la..haha..

Friday, February 08, 2013 8:55:00 AM

jom CH! eekeke

Friday, February 08, 2013 8:55:00 AM

bestnya halfday

Friday, February 08, 2013 9:56:00 AM

patut plan nak G CH..tapi akob x leh..nnt bulan 3 baru jalan...mmmm...dorang umah sampai lebam la

Friday, February 08, 2013 10:03:00 AM

sok mlm blik kg.. jom!!

Friday, February 08, 2013 10:14:00 AM

cik mot ingat ekin lagi x..huhu jom g holiday CNY ni, ekin g Desaru

Friday, February 08, 2013 10:37:00 AM

pi la redeem tiket kat mines nun

Friday, February 08, 2013 10:44:00 AM

Mot, akak cuti balik kg sampai hari Rabu depan. S ajer nak bakar skit. :)

Friday, February 08, 2013 11:14:00 AM

sama kita kak, ieyda hanya duk umah je, pastu nak tawas putrajaya nie. pastu kalau dan, nak ke kidz paradise yg akak cite tu...hihihiiii.
ieyda xtau lak ada jual kat mines tiket masuk sana. dah terlepas tiket murah...sedeynya

Post a Comment