Wednesday, February 27, 2013

Huggies Dry Pants"Tukarlah Untuk Lebih Senang Dipakai"


ok, pepetang cam gini, moh kita bersantai cerita pasal satu acara yang sedang berlangsung sekarang...
tak lain tak bukan adalah
ACARA HUGGIES DRY PANTS
so berita baik buat ibu ibu yang merupakan pengguna diapers jenama huggies...
jadinya ayuh...
 ‘TUKARLAH UNTUK LEBIH SENANG DIPAKAI’ DI MYDIN USJ!

ini adalah merupakan roadhow untuk memperkenalkan produk terbaru dari huggies yakni
HUGGIES DRYPANTS...
semudah 1...2...dan 3 seperti gambar di bawah...
Koyak, Salin dan Lepas...
ianya mudah bukan...

so, berTUKARLAH UNTUK LEBIH SENANG DIPAKAI...


 kepada semua, Jangan terlepas acara roadshow “Huggies Tukarlah untuk Lebih Senang Dipakai” yang diadakan dari 25 Februari 2013 ke 3 Mac 2013 di Mydin USJ!



Butiran Lengkap adalah seperti berikut:

Di mana: Ruang legar, Mydin USJ
Bila: 25 Februari 2013 (Isnin) hingga 3 Mac 2013 (Ahad)
Pengumuman istimewa: Sesi Cabaran Tukar Lampin 30 Saat Huggies dan 
persembahan akan diadakan setiap hari pada masa berikut:
10.30 pagi, 2.00 petang dan 8.00 malam.

Nikmati hiburan untuk seisi keluarga dengan persembahan, promosi hebat, hadiah percuma, permainan, pertunjukan silap mata dan pelbagai aktiviti yang menarik! 

dan...jangan lupa...
Singgahlah di booth huggies untuk mendapatkan sampel percuma Huggies Dry Pants dan rebut peluang untuk memenangi pelbagai hadiah yang menarik! 

so menarik bukan...apa tunggu lagi...
Mari berkumpul di ruang legar Mydin USJ untuk saksikan betapa pantas dan mudah untuk menukar lampin dengan Huggies Dry Pants! Jangan lepaskan peluang – sertai kami untuk acara yang penuh keseronokan bersama keluarga tersayang!


dan jangan ketinggalan... jangan lupa untuk sertai cabaran...
Tukarkan lampin Huggies Dry Pants si manja anda dalam masa 30 saat atau kurang untuk
memenangi hadiah yang menarik!

(^___^)

Acara penutup akan berlangsung pada 3 Mac 2013 (Ahad) dari 8 malam hingga 9 malam!
Datanglah beramai-ramai! Meriahkan hari anda dengan Huggies...
anak ceria ibu bahagia...

(^____^)

ni aku sertakan sedikit info berkenaan dengan huggies...


Mengenai Huggies Dry Pants
Huggies Dry Pants ialah pilihan yang mudah digunakan untuk bayi dan kanak-kanak
yang aktif – setelah anda mencubanya, anda pasti tertarik dengan betapa mudah untuk
menukarnya iaitu hanya dengan koyak, salin dan lepas! Dengan peregang lembut di
bahagian tepi memberikan lebih keselesaan dan membantu menghalang kesan merah
walaupaun semasa bayi anda sedang bergerak dan sistem pengunci untuk menghalang
kebocoran. Tambahan pula, Huggies adalah jenama lampin bayi pakai buang pertama
Malaysia yang terbukti secara klinikal dapat membantu menghalang ruam lampin!

Mengenai Huggies® 
Huggies® ialah salah satu jenama penjagaan bayi dan kanak-kanak terkemuka di
Malaysia. Ia membekalkan pelbagai rangkaian lampin pakai buang dan lampin seluar
kepada ibu dan bayi untuk membantu mengekalkan kulit yang sihat dan membuatkan
bayi sentiasa gembira. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.huggies.com.my www.facebook.com/Huggies.Malaysia.

JUMPA DI SANA...SANA...SANA!!!

13 comments

Wednesday, February 27, 2013 1:53:00 PM

Mmg mudah dry pants ni...
Adik eipullah pakai bila kuar jln2 je... tp ahad ritu br tukar kai drypes sbb kt kg xde hugis... lantas beliau terus jatuh centa sbb ada gmbr gajah!
Pulak dahhhh

Wednesday, February 27, 2013 2:00:00 PM

anak2 buah kite pun pakai huggies...hehehe

Wednesday, February 27, 2013 2:12:00 PM

Ouh, dokek je ni...hehehehe~

Wednesday, February 27, 2013 2:14:00 PM

terbaik la..mmg promote ni

Wednesday, February 27, 2013 2:23:00 PM

Iris memang huggies.Ian pun ...kadang2 jer guna drypants..
senang sgt pakai pampers yg mcm suar nie sbb dia dah besar kan..tapi pakai pun bila nak tido jer..sbb time lain Iris memang dah gie toilet dah..

Wednesday, February 27, 2013 2:23:00 PM

mudah kan

Wednesday, February 27, 2013 3:36:00 PM

yg ni harga mst mahal sikit rasanye....

Wednesday, February 27, 2013 4:07:00 PM

BELI JENIS SELUAR NI UTK TRAVEL
/JALAN2 JE..KAT UMAH PAKAI YG BIASA ;)

Wednesday, February 27, 2013 4:21:00 PM

sy pun beli suar ni utk jln2 je sbb sng nak pakaikan..lu kat rumah guna drypers wee wee dry je..sbnarnye sy dpt gak emel dr nn utk sponsor post tp terlepas pndg..tgk2 dah terlepas tarikh tutup..terus x dpt joh..ehehe..

btw..kak,klu nak beli emas boleh singgah blog sy ye..sempat promote tu..

Wednesday, February 27, 2013 4:54:00 PM

Ini ke entry projek nuffnang tu?

Wednesday, February 27, 2013 9:03:00 PM

Ni yg nuffnang call tu ...hehe xdpt nk pi fahim belum sembuh la kak

Wednesday, February 27, 2013 9:04:00 PM

Ni yg nuffnang call tu ...hehe xdpt nk pi fahim belum sembuh la kak

Thursday, February 28, 2013 8:27:00 AM

xde anak lg..okbai.. :P

Post a Comment