Wednesday, February 27, 2013

I Am Mrs. Kertu


hahaha, ye aku dah tua...
itu adalah tajuk novel terbaru dari karyaseni ye...hehehe...

(^___^)

sekarang ni kan sedang berlangsung EKSPO BUKU ISLAM bermula dari 24 Februari hingga 4 Mac depan...bertempat di Dewan Cempaka Sari, Presint 3..
sure ramailah nanti sebab hujung minggu ni, karnival WOW akan mengambil alih pula...


hari isnin yang lepas, aku berkesempatan ke pesta buku tersebut....
amik masa jap, jalan kaki dari opis ke sana...
cool tu....jalan kaki lagi..

sampai sana nengok banyak booth dari penerbit² yang ada aku familiar...ada aku tak pernah amik tau...
teruk kan...tapi aku ke sana terus ke booth kegemaran aku la...
booth KARYASENI...hehehe...

nengok kat booth tu macam² novel yang ada...
adeh dah mula rambang mata...
novel terbaru yang belum terbit dipasaran pun ada jugak...
haiyaaa...ni dah tersasar dengan novel yang aku dah aim sejak bulan lepas...
so how???

owhh, dulu kan aku suka baca novel keluaran alaf21...tapi now on, dah terpikat ngan novel dari karyaseni plak...hehehe....

antara novel yang ada itu...
lupa nak bitau..setiap novel diberi diskaun RM3...sama macam beli secara online...
bezanya hok ni terus dapat...tak perlu tunggu sampai esok...hehehe

so apa lagi, grab jelah novel yang ada...
yang belum ada dalam koleksi lagi...hehehe...

pilih jangan tak pilih kan...hahaha...
dah tu mata dah merambang kan...erkk...

akhirnya aku memiih 3 buah novel di bawah ni ha...
2 dah selamat di baca...
I'm Mrs. Kertu tu adalah novel terbaru dari karyaseni...cetakkan Februari 2013...
dah selamat pun aku baca...khatam sudah...
so tinggal satu jek lum baca...alahaiii...lepas dah abis ni, takkan nak beli yang lain plak...
tak leh jadi ni...

ada sesapa sudi pinjamkan bahan bacaan...pheww....

notadijariku: ujung minggu ni ada karnival WOW di putrajaya...jemputlah datang ye korang semua...

10 comments

Wednesday, February 27, 2013 8:55:00 AM

wow bestnya
banyak buku

Wednesday, February 27, 2013 8:59:00 AM

kak, pinjam!!

Wednesday, February 27, 2013 9:08:00 AM

Best nyer ... Harga leh dapat murah or sama ??

Wednesday, February 27, 2013 9:22:00 AM

ingt memang nak gi pun karnival WOW tu hujung mngu nie...nnti kita jumpa kat sana..hihihihi

Wednesday, February 27, 2013 9:27:00 AM

bestnya..dapat baca yg paling latest tu.. best tak izan? Yg Suami Aku Tak Romantik Tapi Autistik...best sgt tau...
Ayu yg 2 buah sampai hari tu pun lum baca lagi....kena sabar nie..

Wednesday, February 27, 2013 9:45:00 AM

Bertambah koleksi novel ko yer. Boleh lah pinjam.

Beb, aku nya FB dah kena blocked. Time lunch & after office hour baru bley bukak. Ko email lah kat aku
: afizah@uemland.uemnet.com

Wednesday, February 27, 2013 10:37:00 AM

kontroversi sungguh tajuk..ahahaha

Wednesday, February 27, 2013 10:45:00 AM

Akak dah beli Suamiku Tak Romantik Tapi Autistik tu. Best juga citer dia.

Wednesday, February 27, 2013 11:24:00 AM

Rajin akak..hehe
cer tunjuk koleksi yg akak ada...

sy nih, jgn kata baca novel..baca paper pun maleh..haha

=)

Wednesday, February 27, 2013 11:52:00 AM

mmg kena terjah ni kakak///

Post a Comment