Tuesday, February 26, 2013

Jemputan Dinner Bersama Adi Putra


ok, sambung citer semalam...
ari tu, aku ada citer yang aku dapat dinner ngan adiputra tu kan...
dah hari sebelum kejadian tu, aku dapat email dari pihak karyaseni...
bitau detail pasal dinner tu...
hurmm...aku ingatkan satu tempat jek ngan event AA tu...
tapi nun di bora ombak, ampang...berdekatan dengan sport planet tu kan...

fikir punya fikir nak p ke dak...aku pun tak tau...
sebab satunya adalah dinner...kalu dinner sah malam kan...
dah tu jam berapa aku nak sampai rumah...
berbelah bagi mak ni tau...

sudahnya lepas abis event AA tu, hubby pikap kat sana, ngan anak²...
bitau hubby nak singgah bora ombak, sebab nak mik adiah dari karyaseni tu....
tak pun daftarkan diri jek...
so hubby menurut sahaja...mekasih daun keladi ye bang...

(^____^)

email pemberitahuan tempat...
siap bertema lagi...kebetulan agak sama ngan baju yang aku pakai masa event AA tu...
tapi aku pakai seluar kaler turqoise...sedangkan temanya royale blue dan shocking pink...
takpelah janji ado...bleh???

orang karyaseni tu ada kol, tanya aku nak p ngan saper...eh boleh p berdua bertiga ek...
aku dah blur nak buh nama saper...sudahnya aku kata ku p ALONE...hurmm...

sampai sana kat bora ombak tu, nengok dah ramai orang yang datang tau...
aku just daftarkan diri...pastu dapatlah goodies bag dari depa...
kendian depa kasi no meja...

ada sekuntum bunga ros, penanda buku gambar adiputra...dan kalendar meja dari karyaseni...

lepas daftar tu kan, aku jenguk kat dalam...terus aku tanya, boleh saya snap gambar tak...
boleh boleh...silakan kata admin diorang...
tanpa segan aku pun p jelah snap gambar kat banner besday adi tu... 

bukan sekeping, malah 2-3 keping dia snap...terima kasihlah bebenyak...
ada jugak kenangan, walau tak dapat join kan...
kalu wat tea time, sure aku tak lepaskan peluang dah...
tapi tulah, dinner kan...hurmm... 

masa aku p snap gambar tu, adi pun lum sampai...
ramai yang baru datang jek... 
muka dah berlengas kan...dah tu sana p sini p...hehehe...
ye aku aaronators dan 1hotlovers gitu...hahaha...TAMAK...

ok, ni buktinya aku ke majlis tu...
banner yang sama bukan...
ni pun aku amik dari FB hotlovers tu...
aku cilok dari sana...hehehe...

eh eh, ekseli besday adi ari ni tau...
happy besday adi putra...
moga dipermudahkan segalanya...amin...

13 comments

Tuesday, February 26, 2013 10:37:00 AM

kiranye pegi tk sempat dinner la ek..tp tkpe janji sempat posing...

Tuesday, February 26, 2013 10:38:00 AM

bestnya

Tuesday, February 26, 2013 10:46:00 AM

akak ni minat retis singapore je kannn.. kata minat hairul!! hahaha

Tuesday, February 26, 2013 10:56:00 AM

HEnsem gak Adiputra ni kan? Mmmmm...

Dasatlah awak. Seme event artis awak attend. Ni yg jeles ni. Heeee~

Tuesday, February 26, 2013 10:57:00 AM

bestnye..boleh jumpa jejaka2 idaman malaya..huhu..

Tuesday, February 26, 2013 11:26:00 AM

untung akak ni ... pas ni glemer la sbb asek jumpa retis je ...

Tuesday, February 26, 2013 11:31:00 AM

oo..kiranya Izan tak join la..tapi ok la..jajnji dpt goodies bag semua...and dapat gak posing2 ngan abnner hot tu..he he he..sporting la hubby Izan..best!

Tuesday, February 26, 2013 11:36:00 AM

mcm2 retis u jmp..aai xnk sign retis tuh sume, aai nak sign uuuuuu!!!..hhahahahaa

Tuesday, February 26, 2013 11:55:00 AM

jeles lagi..kkakkakakka

Tuesday, February 26, 2013 12:05:00 PM

amboi geng geng artis la ni..tak geng dah ke dss..ehehehee

Tuesday, February 26, 2013 12:50:00 PM

tak dapat bergambar orangnya..dengan gambar pun jadilah ye..

Tuesday, February 26, 2013 12:50:00 PM

tak dapat bergambar orangnya..dengan gambar pun jadilah ye..

Tuesday, February 26, 2013 4:21:00 PM

Ya x jeles...sb ya xminat...hehehe..ok la yu.dpt gak goodies..

Post a Comment