Tuesday, February 5, 2013

Kemenangan Yang Tak Diduga


aku baru jek tau bila cek nama kat SINI...haiya, keputusan dah lama diumumkan...tapi aku baru jek tau hari ni...eh lama dah tau...tapi aku ignore...sebab email kan...tapi bila baca email semula dua tiga kali, baru perasan, eh aku menang rupanya...huhuhu...kesian tul...

baru sedar menang pun semalam nengok kat FB si syana tu...dia up pasal dapat sebeg pampers dari mamypoko...eh eh, dalam hati terdetik...kalu gitu aku pun akan dapat sebeg pampers ni jugaklah kut...

kisahnya dah lama dapat email dari pihak mamypoko tu...
suh kasi detail ke apa...katanya aku antara lingkungan pemenang...
masa tu aku tak beria sangat, sebab aku tau, kebarangkalian nak menang tu susah..
sebab ramai kut yang sertai kontest tu...
ni link kontest aku masuk tu...
http://www.mamypokoclub.com/product/babylog.html

kisahnya aku pun lupa dah gambar mana aku anto...dah tu main petik jek gambar dak iris yang aku rasakan sesuai...huhuhu....

senarai nama pemenang untuk bulan NOVEMBER...januari baru tau...
tu nama syana pun ada...

nilah adiah yang baru aku amik tak sat tadi...siap berbalut ngan kertas minyak lagi...
tapi biasalah, perasaan ingin tahu orang orang tinggi...dah terkoyak pun pembalutnya...
haihh... 

nak letak gambar tuan punya blog boleh...hahaha...puihh... 

ok dak iris, merasalah bontot mu memakan pampers mahai....huhuhu...

terima kasih mamypoko...

14 comments

Tuesday, February 05, 2013 1:19:00 PM

Waaaa tahniah... :-) untung .. dpt merasa pakai pampers mhai ye..hehe..

Tuesday, February 05, 2013 1:43:00 PM

Congrats!

Tuesday, February 05, 2013 1:52:00 PM

thniah..

bestnyer menang...

Tuesday, February 05, 2013 2:07:00 PM

tahniah

Tuesday, February 05, 2013 2:16:00 PM

rezeki...

Tuesday, February 05, 2013 2:20:00 PM

tahniah..tahniah..


kak, CNY ni blik kg ke??

Tuesday, February 05, 2013 2:26:00 PM

tahniah..nak sekeping..kakkakakka

Tuesday, February 05, 2013 2:30:00 PM

wahhh mesti gumbira kan ..... hoiihihih

Tuesday, February 05, 2013 2:37:00 PM

tahniah ye.. kelakar ayat merasa montot iris pakai pampers mahai..cd lg mahai weh kak..haha

Tuesday, February 05, 2013 3:28:00 PM

tahniah
rajin join contest..saya pemalas

Tuesday, February 05, 2013 3:37:00 PM

tahniah cikmot!!!

Tuesday, February 05, 2013 4:20:00 PM

tahniah.. =)

Tuesday, February 05, 2013 8:56:00 PM

ank ya dh merasa dh pki pampers mahal...klu ayah yg beli pampers mmg mamy poko la pilihan ayah...tp klu mami yg g beli xmerasa la mamy poko ni....hehehe....

Tuesday, February 05, 2013 8:57:00 PM

eh lupa lak....tahniah sb menang....

Post a Comment