Tuesday, February 26, 2013

Kid'z Paradise...Kami Datang


Awas!!! Ini adalah Entry bergambar...
banyak gambar aku buh dalam satu entry...
malas nak up entry berpart² dengan gambar yang sama...
harap maklong!!!

(^_____^)

itu hari kan aku pernah up yang aku terpengaruh sudah membeli voucher kat groupon kan..
seperti entry di bawah ni...
dan hari ahad lepas, baru kami berkesempatan nak redeem voucher tersebut...

owh ya bagi yang kurang tahu, KID'Z PARADISE ni terletak di level 4, The Mines tau...
tak susah pun nak cari...tempat dia memang senang nak cari...

kalu nak tau lebih lanjut pasal kid'z paradise ni...leh layari laman web ni...

tempat dia luas...suka anak² sebab dapat bermain dalam tu...
sampaikan si abam buat hal, takmo balik bila di ajak pulang...
eh tak puas lagi ke nak, dari jam 11 pagi kita datang menginjak ke jam 2 petang tau...
lama tu...sib baik mak pak pun dapat masuk bermain sekali...
kalu idak, jenuh wat muka boring menunggu kan...hahaha...

sampai jek, register, dapat tag, terus masuk...
dan jangan lupa ye, sila bawa stokin anak² dan mak pak sekali...
diulang, mak pak yang nak temani anak² pun harus memakai stokin...
untuk tujuan kebersihan...kalu korang takmo rugi RM4 untuk sepasang stokin, sila bawa dari rumah sesiap...aku nengok ari tu, ada mak pak siap bawa bekal sekali tau...
rugi tak bawak tau...huhuhu....

so nengok jelah gambar yang ada...

aksi dak iris...seronok dia kan...
dapat ke sana sini, bermain...selalu abam ngan kakak jek dapat peluang...

apa kau ko menungkan tu dik???

iris lagi...kadang dia wat aksi takut...gitulah...

dalam tu ada kolam bola bola cam gini...

si adik yang penakut...buh jek dalam tu, terus jerit nangis...haiya...tak sport langsung kamu ni dik...

gambar si ibu yang tak semenggah haruslah ada...
nak jugak enteprem kan...hahaha...
ok itu stokin beli...sebab tak tau mak pak pun kena pakai stokin...ni kes tak kaji dulu tempatnya sebelum datang kan...phewww...

aku dan dia...gambar syok sendiri...sendiri snap kan...

dalam tu pun ada buaian cam gini...

dan paling suka ada SEED POOL...
mulanya aku ingatkan pasir...dah terdetik, eh budak budak ni main pasir tak berlengas ke...
rupanya SEED jelah...

layan mata jelah gambar yang ada...

seronok anak anak bermain dalam ni...

macam macam la aksi diorang...terutama si abam tu...
mata kelain..jari tetap peace yo!!!

masa kitaorang sampai tu orang tak ramai...
so takdelah sesak mana dalam seed pool tu..
smooth jek diorang bermain kan...

hubby sibuk, wasap sana wasap sini...eh PRU kan tak lama lagi...
erkk, ada kena mengena ke...hahaha...

antara mainan dalam seed pool tu...

iris dan nisa...

alih alih, terjumpa seorang frugal mommies dalam ni...
hai intan..say cheese...hehehe...

kan aku dah kata, bukan takat anak yang bermain dalam tu...
si ibu pun join sekali...hahaha...

tak abis abis tersenyum abam ni...seronok la sesekali dapat main cam gini kan...

kelihatan si ibu sedang melayan anak anak anak beliau...
akulah tu...hehehe...

dah boring bermain dalam seed pool tu, p main kat luar semula...
main dalam kolam bebola tu...
nengok abam tu...kemain lagi dia kan...

percubaan nak melontar bola dalam gelung apa tah...

abam lagi..dalam timbunan ratusan bola 


ok, jangan kembang idung bang...hahaha...

pastu dicuba mainan lain plak...orang main lantun lantun..
dia main gitu plak...haiya...anak saperlah ni...

pastu naik kereta plak...tapi tak bergerak bila ditolak...
kamu berat sangat tak nak???

abi dan abam...

ada buaian jugak...

naper tah muka abam cam gitu...hehehe...

ok, lebih kurang jam 2 baru lah keluar dari situ...
tu pun puas dipujuk si abam tu...
sebab perut dah berbunyi²...iris pun dah ngamuk lapo...
sib baik derang ikut jek walaupun jelas kelihatan ketidakpuashatian si abam tu...
amboi, main pai bila baru puas bam???
jadi anak angkat tokey tu mau???

lepas makan di KFC terus gerak pulang...
tu pun si abam sibuk berbunyi dok ajak p taman...
adeehhh, tu bukan taman ke yang kita p tu...
alahaiii...

notadijariku: kena tunggu deal baru, baru leh bawa diorang repeat p sana...
kalu idak, memang tak la...mahal ok...weekend sorang budak dicaj RM38...kalu 3 orang anak???? agagaga...pengsan...dah la bulan depan dah start merasa gaji ciput...huwaaa....

15 comments

Tuesday, February 26, 2013 1:33:00 PM

smpi kul 2?? sy smpi sn kul 2 kot.. eh, yeke.. klu x leh jmpa akak.. xkabor awl²..

Tuesday, February 26, 2013 2:10:00 PM

comelnya dia

Tuesday, February 26, 2013 2:23:00 PM

aku tak tau pun ade tmpt ni kena pujuk yg abg tu dulu die mau ke tmpt cam ni ..budak fahim payah ckit ....tp mama pun nk xcited nengok seed pool tu ... cam besh je ...

Tuesday, February 26, 2013 2:33:00 PM

ada deal kasi tau haa...mau join jugak ni..kakakakkakak

Tuesday, February 26, 2013 2:43:00 PM

ah ah la..mcm best jer..kalau ada deal lagi, share2 kat sini ek..jgn kata budak2..mak budak puns eronok nie..he he he

Tuesday, February 26, 2013 2:46:00 PM

tk sia2 bli voucher kt groupon...lain dr yg lain yg seed pool tu..rsnye tk pernah lg nmpk kt tmpt lain

Tuesday, February 26, 2013 3:11:00 PM

Peh! Boleh thn mhl gak Kidz Paradise ni eh? Sy selalu bwk Aydin g J Kids je. Tapi rsnye taklah seluas Kidz Paradise ni.

Wahhhh! Sonoknye tgk abam tu maen2. Hehehehe. Berpeluh-peluh tak dia main dlm tu? Nmpk happy betul. Tapi, senang pulak memujuk abam kan? Klu si Aydin. Jgn dihrp le. Pyh bebenor nak memujuk ajak balik. Eiiii!

Hehehehe...puas lagi dpt tatap pics abam yg comel tu! Hrp ade g pasni. Hahahah! Pics kakak dgn Iris pun nak jugak byk2. Hehehehe...geram!

Tuesday, February 26, 2013 4:28:00 PM

Ank2 ya xpernh lg merasa main2 tm..tpt camni.kami kn org kpg.....sob sob sob...

Tuesday, February 26, 2013 4:46:00 PM

nak pegi nak pegi nak pegi....pinjam kakak, pinjam abam mok n pinjam iris satu hari..xde la malu sgt..ahahaha

Tuesday, February 26, 2013 4:57:00 PM

Ala, igt akak tau mak pk kene pakai stokin tu huhu
Sori x bgtau awal2...

Tuesday, February 26, 2013 8:48:00 PM

bestnya dik
konperm budak2 suke ...

mak aihhh mahai tuu kalau bukan harga deal erkk huhu
cancel lah huhu

Wednesday, February 27, 2013 1:37:00 AM

mcm anak mat salleh anak awak sis..suka tgk:)

Wednesday, February 27, 2013 9:26:00 AM

nnti kalau ada deal pasal nie, inform kat ieyda ye...ingt nak join bawak ank2 ke sana...hhihiihii

Wednesday, February 27, 2013 9:26:00 AM

nnti kalau ada deal pasal nie, inform kat ieyda ye...ingt nak join bawak ank2 ke sana...hhihiihii

Wednesday, February 27, 2013 10:31:00 AM

iris sama cam eqal, melalak bila letak dalam kolam bola tu.. ahahh..

tapi best la tempat tu kak.. besoooo mainan pun banyak & pelbagai leh mak pak yang dulu tak penah merasa semua tu join sekaki kan ahahah

Post a Comment