Thursday, February 14, 2013

Main Air Di Marina Water Park


eh eh, citer sal marina tak abis lagi ek...
gambar ni dari nset hubby...dah alang² ada gambar, tak salah aku ianya aku abadikan kat dalam blog ni...
ni kisah dua beradik yang main air kat marina cove itu hari...

kan aku dah citer kat hotel tu ada pool kan....
so gedik² si anak ajak mandi kolam...
sib baiklah ada hubby yang rajin melayan...
happy derang dapat mandi sampai kecuit kulit mulit...

mana abam, mana kakak, mana adik???
ni masa kat kolam renang bawah hotel tu...

dan yang ni plak suasana di waterpark marina tu...luas jugaklah...

nengok, kemain berani abam ni kan...
mana tak berani, abi depa ada tunggu kat bawah..kalu idak, mau tenggelam jugak...

dah ada kat warterpark, sana sini dok explore kan...seronoklah tu...

mainlah puas puas ye nak...
bulan 5 nanti kita ke golkos pulak...


sesekali layan derang ni main happy je nampak...
suka tul dapat main air kan...

11 comments

Thursday, February 14, 2013 9:28:00 AM

abhi tggu bwh rupanya..hehe kalo idak sure tggelam telan air..

Thursday, February 14, 2013 9:28:00 AM

abam mok cam xmuat je tu.. hehehe..

Thursday, February 14, 2013 9:38:00 AM

bestnyeee..kalau kite ade kat situ, rasenye kite sama naik je ngan abam mok n kakak..hahahaha

Thursday, February 14, 2013 9:56:00 AM

seronok la si abam mok tu ye main air

Thursday, February 14, 2013 9:59:00 AM

Abam, cam sendat jek baju nye tu
Selesa ke?
Janji masuk ayor ye abam, hehe

Thursday, February 14, 2013 10:02:00 AM

menarik jugak tempat ni .. boleh la try nanti ke sana bila2..

Thursday, February 14, 2013 10:04:00 AM

syok bebudak main air kan ....
mak budak tak mo join ke takan dok tepi je

Thursday, February 14, 2013 10:04:00 AM

besh besh .. lama ooo x mandi mandaaaaa dlm pool

Thursday, February 14, 2013 10:06:00 AM

hamboi...bestnya maen air.menarik juga pool dia =)

Thursday, February 14, 2013 10:29:00 AM

seronoknya main air..

Thursday, February 14, 2013 11:16:00 AM

I love u abam mok.....wakakaka.....

Post a Comment