Thursday, February 28, 2013

Pemanggang Ajaib Idaman Suri


itu hari kan...si opismate tingkat atas, ada p langkawi...
sekali dok layan instag dia, nengok dia ada post gambar pemanggang ajaib yang sangat murah regenya di sana...
tanpa segan terus komen situ minta dia belikan...
sekali dia sudi..wah sangat suka sangat suka...
pelik kan, selalu p langkawi, tak terpikir nak cari menda alah ni tau...
bila orang lain yang p, mula terhegeh² nak mengirim...
sib baiklah kawan tu p naik feri...
kalu naik kapaterbang, sah terlebih muatan sudah...
terima kasih la buat mrs. k tu...

hari isnin lepas pemanggang ajaib tu dah selamat berada dalam genggaman gitu...
nilah dia...taraaa...pemanggang ajaib IDAMAN SURI lagi...ihiks...
yang ni harganya RM43.50

balik keje tu, tunjuk kat hubby...teruja plak dia nak try masak ayam dalam tu...
so lepas dicuci terus guna...walahh...tak menyempat kekdahya kan...
ekseli dah lama aku dok ngidam nak beli menda alah ni...
aku rasa orang lain dah lama ada kan, tapi takpelah, kata orang better late than never...
hehehe...

ni rupa nya...besar jugak...memang puashatilah...
rugi tak kirim beli dua...boleh kasi kat mak satu...
kan??? tapi rasa cam menyusahkan plak nanti...
takpelah, bebila p langkawi, leh la beli ni untuk mak...

bahagian dalam...besar kan...baper CM lupa lak aku nak wat kajian...
eh 30 x 22 cm gitu...

memang puashatilah dapat masak guna pemanggang ajaib...tapi itu hari ayam perap ngan garam dan kunyit ja...tak sempat nak perap ngan perapan lain...
takpelah ujung minggu ni leh la cuba wat ayam masak lain kan...
eh ikan pun boleh jugak kan...
cuma rajin or malas jek...hahaha....

notadijariku: biasalah kan, kata pengaruh rakan belog...hahaha....puiii...

16 comments

Thursday, February 28, 2013 2:04:00 PM

kat umah ada...mak punyer..tp tak penah guna pon...kikikiki

Thursday, February 28, 2013 2:19:00 PM

nmpk gayanye sy lg ketinggalan dr akak sbb sy takde la pemanggang ajaib ni..huhu..

Thursday, February 28, 2013 2:32:00 PM

Aku ni der nk dkt 3mgu xdpt lg
Bile nak sampai ntah

Thursday, February 28, 2013 2:35:00 PM

wah...sy pun ada buat entri psl pmanggang ni.tulis dr mnggu lpas autopublish minggu dpn.hihi..slmt berpanggang2..

Thursday, February 28, 2013 2:35:00 PM

untungla ada pemanggang ajaib.. sy mengidam nk mende tu, smpi skang xdpt beli lg sbb mahal

Thursday, February 28, 2013 2:41:00 PM

berbaloi... murah lak tu.. nanti nak g langkawi nak beli gakla...takde lagi... huhuhu

Thursday, February 28, 2013 2:42:00 PM

i punya brand HIG.. wp tk pgi lgkwi dpt gak pakai brand dia..ekekeke

Thursday, February 28, 2013 2:53:00 PM

berbaloi kan anum pun dah ada

Thursday, February 28, 2013 2:56:00 PM

Ala mana hasil panggangannya? Aiseyyy
Hehe

Pasni kalu nk perap paling senang, perapkan ngan serbuk kari jek
Takpun kicap ngan sos cili
Simple, hee

Thursday, February 28, 2013 3:26:00 PM

Ini pakai elektrik kan..macam happy pan. teringin jugak nak ada satu...

Thursday, February 28, 2013 3:38:00 PM

ai na p bulan 5 ni...

Thursday, February 28, 2013 4:03:00 PM

balik kg ni nk paksa enpanjang beli kan aku satu la .. pengarah rakan belog betui la ...hihi

Thursday, February 28, 2013 4:04:00 PM

mmg senang guna pemanggang ni..akak pn baru skali guna tp mmg best ayam blackpepper ajaib akak bg nama..hehehe

**yg baskin robbin tu tk kisah apa saje yg color pink..janji pink tp stiap ari rabu je tau..nextweek try la pegi

Friday, March 01, 2013 1:37:00 AM

ya lg jauh tetinggal...xde beli pun....

Friday, March 01, 2013 11:32:00 AM

teringin gak nak beli nie...nanti nak kirim la kat adik yg opis nie..dia punya kg kat langkawai..besar tak box dia Izan?

Friday, March 01, 2013 1:42:00 PM

Mmg best guna pemanggang ajaib ni . Masak pun sekata.

Post a Comment