Monday, February 18, 2013

Trending


selamat pagi...pejam celik pejam tak celik² dah hari isnin semula...
begitulah kitaran hidup kan...
pagi cam biasa, terjah sana sini....
aku nengok yang latest jadi TRENDING sekarang pasal video pembantu rumah asing yang MELAMBUNG bayi berumur 4 bulan tu...
sana sini dok up kan pasal ni...
ate, FB kan...share sana share sini...
tapi kan...perghhh...giler kentang betul...lambung budak tu macam hape tah...
adehh...menyirap darah aku ni...
aku pun kejam jugak, tapi takdelah kejam sampai gitu...ken???

tapi tulah, aku nengok gitu jelah, tak sanggup nak nengok pai habis...
aku tak tau gimana perasaan mak budak tu bila dia nengok video anak dia kena lambung cam gitu...
semalam nengok kat berita, katanya pembantu rumah tu dah kena tangkap...
padan muka ko...nak cari makan, buatlah keje elok²...
tak pasal² datang cari nahas kan...
katanya jugak, pembantu tu baru sehari kut bekerja...
adehh, ni yang aku gerun ni...
kalu melibatkan anak² memang TERASA giler di hati ni...
kalu sendiri buat takpe...huhuhu....

tak sanggup rasanya nak share video tu kat sini...
aku rasa korang seme dah tau kan...tentu dah nengok kan...
kata tengah hot sekarang ni...
kennn???

ok bye, skang aku agak aktif di IG...carilah aku disana...
tapi aku banyak private gambar kat IG tu...
dan tak share pun kat FB...
saper yang follow aku tentu tau kan...
hurmm...

bye...nantilah citer lain...

12 comments

Monday, February 18, 2013 8:02:00 AM

salam sis
singgah pagi
anum dah terima sis
thanks suka sgt2

Monday, February 18, 2013 8:20:00 AM

tudia aktif kt IG dah..blog nak tutup ke cane? hahahahaha

Monday, February 18, 2013 8:24:00 AM

Morning sis...
A ah memang cepat je masa berlalu...sedar tak sedar...jap lagi dah nak bulan puasa...huhuhu

Monday, February 18, 2013 8:34:00 AM

kite xtgk pun video tuh..dgr pun dh seriau inikan pulak bile tgk..xsanggup..nnt meluap2 marah kat maid tuh..

Monday, February 18, 2013 8:42:00 AM

baru 2 minggu...kat kuantan...aku tgk seklai jerk yg dilambung..lepas tak tgk dah...rasa nak p kuantan jer tlg hempuk n teranjang maid tu

Monday, February 18, 2013 8:43:00 AM

Salam Isnin CikMot...
Saya memang tak sanggup nak tengok video tu atau video yg ada budak kena dera... sama macam cikmot, sy pun 'kejam' gak hehehe tapi tak de lah sampai nak buat macam tu sekali...

Monday, February 18, 2013 8:45:00 AM

semalam tertengok jugak mase brite.. berdiri bulu roma orang kak..seriau tengok indon tu buat baby tu..rasenyer indon tu ade masalah mental kot..care die buat tu macam org giler..

Monday, February 18, 2013 8:52:00 AM

ada dgr tp x tgk pon psl nnt dpt gak sket 'saham akhirat' tkut terkata..haizz!

Monday, February 18, 2013 9:06:00 AM

adaoii..tak sesuai nak tend benda tu kan cikmot..
ai is ngeri..mmg tak sanggup nak tgk benda kejam gitu..

kita pun aktif kt IG alahaii nak cari awk mcmana..bglah clue.
;)

Monday, February 18, 2013 9:23:00 AM

dah macam tebar roti canai kan...di buat amah tu..adoiii

Monday, February 18, 2013 9:35:00 AM

cr dia lambung tu dh mcm tebar roti canai.. siap balik²kan budak tu lgi.. xsanggup tgk smpi hbs..

Monday, February 18, 2013 9:46:00 AM

Ya xsanggup nk tgk pun.....awat privatekn pic tu kt fb.....

Post a Comment