Friday, March 15, 2013

22 July 2008 | Entry Pertama


tergelak baca first entry masa memula berblog dahulu...
bajet macam bagus jek...
dah la perasan syok sendiri...
sebab time tu blog diprivate kan...
aduyai...

sedar tak sedar dah hampir 5 tahun aku berblog...
walaupun tak masyuk ngan nuffnang...
tapi aku terus berblog walau kadang ada malas, ada rajin...ada pasang ada surutnya...
yang pasti minat menulis, mencoretkan sesuatu, tidak pernah padam...
cuma minat nak jadi penulis tu belum kesampaian...
eh???


korang plak lagu mana...
pernah baca balik first entry korang???
best??? hahaha, takpe takpe...pengalaman mendewasakan penulisan kita kut...
kan???

notadijariku: rehat lama hari ni...amik kesempatan nak balik rumah...masak nasi, kemas rumah, basuh kain, lipat baju...daaa...

18 comments

Friday, March 15, 2013 11:35:00 AM

ada baca gak aritu..mmg gelak besar meh

Friday, March 15, 2013 11:42:00 AM

betul2 pengalaman mendewasakan kita

Friday, March 15, 2013 11:46:00 AM

belum lagi..nanti nak try baca..mesti lawak giler

Friday, March 15, 2013 11:48:00 AM

mmg klakar la bila bc entry 1st and awal2 dlu..hehehe

Friday, March 15, 2013 11:59:00 AM

B4 pok amai-amai, sy mmg dah ade blog len. Tp terkandas kat situ sbb mabuk preggy. Hahahahaha! Terus tersadai blog lama ituuhh....then nak bukak blk blog, delete yg lama, bukak le yg baru. Maka, terhasillah pok amai-amai.

Friday, March 15, 2013 12:09:00 PM

kelakar aku baca blk ayat dlm entry pertama dulu. nk mulakan tu punya la lama mikirin idea nk taip apa hahahaaaa. skrg, klu ada masa trs nk membebel dlm blog ekekekkk

Friday, March 15, 2013 12:17:00 PM

aku pun tak penah tgk dah entry 1st tu .. hahaha

aku terpengaruh dangn K ..hihi tp aku daftar je tp xblogging


Friday, March 15, 2013 1:07:00 PM

erm, rasanya kalu blogger terkenal pon, entry 1st mesti ada testing2 kan... hehe makin lama makin ok, siap ada genre blog lagik...
so jom sesama kita terus berblog demi agama, bangsa dan begara... erk... tetiba.....
hehe

Friday, March 15, 2013 1:47:00 PM

baru semlam ya baca first entry tu...

Friday, March 15, 2013 1:59:00 PM

heheheh xpe ... kenangan itu pasti akan mengusik jiwa ..

nnt cer baca ms dh tua2 lg lawak

Friday, March 15, 2013 2:02:00 PM

hahah rasanya entri first pun dah delete sebab terlalu malu akan kepoyoannya hahahaha..tp sebenarnya dulu bermula ngan blog lain kendian padam blog tu huhu masa tu mcm yakin tak yakin nak berblog sampaikan tersadai lama je blog.

Friday, March 15, 2013 2:39:00 PM

Sambil baca sambil senyum...hehehe...memang lawak kan n3 pertama. AKu baca n3 blog aku yg 1st pon bley gelak guling2 dibuatnya. Speaking london konon...cis....

Friday, March 15, 2013 3:11:00 PM

haha..jap lg nak baca entry pertama saya lak..

Friday, March 15, 2013 3:23:00 PM

bape byk ni daa..org punya entri pertama rsa nk delete je..hahahaha

Friday, March 15, 2013 3:26:00 PM

nory pon sama...
terkekek2 baca entry pertama and lama2..
malunyer kalau org baca...
tapii nak padam, sayang plak..hehehe

Friday, March 15, 2013 3:35:00 PM

hhehee..dulu rine pun pakai fp juga..tp ayat rasanya kebudakan2 lagi la..kuangkuang...

Friday, March 15, 2013 4:34:00 PM

Baca gak...memang lawak la ingat dan baca balik

Friday, March 15, 2013 6:30:00 PM

Hehhee everyday we learn something new kan. sweet jer ur 1st post. I sellau baca my own blog, tapi dulu ikut suka nak tulis camner, skang kena explain lebih sikit bila ada orang yg berlainan membaca sama, terfikir gak nak privatekan blog.

Post a Comment