Tuesday, March 5, 2013

Cup-Bon La Pulak


ok, hari tu aku dah pernah citer pasal cool blog kan...
dah hari ni nak cerita pasal CUP-BON...
aku rasa sama spesis jek ngan cha time, cool blog dan yang lain²...
cuma beza pada nama jek kan...
dan mungkin perisa yang ada...

masa p Aeon hari jumaat lepas, singgahlah makan kat Arena tu..mulanya nak makan kepci...tapi langkah kiri pulak, sebab kepci tutup for renovation...
terus pusing arial ke Arena...

masa kat arena nilah aku perasan ngan CUP-BON ni..
gedik² nak merasa...terus ke kaunter yang ada...

banyak pilihan yang ada...
yang pastinya, ada pearl jugak...

cam biasa, aku order OREO CHOCOLATE BON...
aku kan penggemar cokelat...so memang akan order yang berkaitan dengan chocolate jelah...
rasanya leh tahan...sedap jugak...ada pearl kan...jenuh nak abiskan pearl tu...

dah lapar sangat, just order, nasi goreng belacan...
sedap, makan sampai licin...hehehe...

korang dah pernah try CUP-BON???
ke aku yang ketinggalan ni???
hahaha...better late than never katanya...hurmm...

10 comments

Tuesday, March 05, 2013 10:03:00 AM

lmbt lagi la aku nk try kak ... hihi br try kopiesatu ... tak try lagi coolblog bagai tu ...hmmm

Tuesday, March 05, 2013 10:04:00 AM

saya pun ketinggalan ni..tak perbah jumpa lagi takat ni..hihi

Tuesday, March 05, 2013 10:06:00 AM

lol..nsi grng belacan dh rupa nasi greng kuah blckpper

Tuesday, March 05, 2013 10:40:00 AM

tak pernah dengar lagi

Tuesday, March 05, 2013 11:04:00 AM

belum pernah dgr lagi

Tuesday, March 05, 2013 11:13:00 AM

x penah mkn ngn x penah dgr..hehe

Tuesday, March 05, 2013 11:26:00 AM

kite penah try tp mata kite dh terpaku kat nasi goreng tuh..sedapnyeeeee..

Tuesday, March 05, 2013 12:40:00 PM

1st time dgr n tgk nie.....kalau ada depan mata, leh lah nk cuba...

Tuesday, March 05, 2013 1:34:00 PM

adik beranak dngan cool blog la ni kot...tak penah jumpe lagi setakat hari ni..

Tuesday, March 05, 2013 3:53:00 PM

Dulu, layan je Cup Bon tapi mcm tp tak bape kick mcm Chatime. Huuuu~

Post a Comment