Thursday, March 21, 2013

Done For LIMA 2013 - Langkawi Aku Datang!!!


umum tahu kan...minggu depan dah start LIMA di langkawi sana...
for more info klik kat sini
my bos terlibat...minggu depan 25hb dia dah fly ke sana...
sebab banyak agenda yang jabatan sediakan di sana...
dan opismate tingkat atas pun ada yang p kan...atas arahan tugas...
aku?? dok jelah dediam kat opis ni...lagi pulak pada 27 dan 28 mac ni aku ada kursus di INTENGAH sana...
so memang tak kemanalah kan...cuma ujung minggu tu balik jengka...lama giler tak balik sana...

memandangkan bos ke sana, aku dengan tak malunya ada kirim beberapa barang kat dia...
nak kirim kat opismate atas tu, segan...sebab ritu dah kirim pemanggang ajaib kat dia...hewww...
awal awal aku dah kabo ke bos...kalu menyusahkan tak payah beli kapt...
dia kata, takpe...he try his best...adehh, terharu mak ni tau...
pastu siap suh aku printkan gambar barang yang aku nak suh dia belikan itu...
ayamak...ok, aku paham dia takde wasap...erkk...

gigihlah tadi aku p print berwarna barang yang aku nak kirim tu...
ok, aku kirim kat dia pemanggang ajaib lagi satu...sebab hok ni aku nak kasi kat mak...
alang alang balik kampung nanti, leh kasi terus kat mak kan...
dan cokelate whitakers tu...hok tu ada kawan kirim...aku dok makan pung cekelat tu...
sib baik cokelat daim dia kenal...hok tu pun aku kirim jugak, sebab anak dara suka makan...
kirim kirim jugak, tapi gaji minggu depan camner???

ok hari ni temanya warna warni di aidilfitri...
eh ada kena mengena ke...tah gedik nak tempek gambar sendiri...


maaf entry ni tersasar dari motip dan tajuk di atas...hahah...

24 comments

Thursday, March 21, 2013 12:10:00 PM

great sis

Thursday, March 21, 2013 12:13:00 PM

woit jeles ni..
my fren pun baru senin lepas terbang utk LIMA langkawi..smpi hujung bulan dia kat sana

pemanggang ajaib tu saya duk mimpi2 smpi hari ni.pegi langkawi dulu tak tahu pun kegunaan benda ni.skrg baru duk heboh mcm bagus.tp ada jiran jual..mgkin beli ngan dia je kot

Thursday, March 21, 2013 12:20:00 PM

print lah plk..adehh.. tk jd lah mls plk nk print..pesan kt pn aiza jelah...hehe

Thursday, March 21, 2013 12:21:00 PM

kak,nak kirim jugak boleh?

eh,akak rabun ker?tak penah tunjuk pun gambar pakai spek sebelum ni..

Thursday, March 21, 2013 12:23:00 PM

mcm muka "abang" la..kakkakakkakak...seb baik sy tak order sekali...klo tak penuh tgn boss tu..kakakkaka

Thursday, March 21, 2013 12:25:00 PM

amrul pon kena g lima sabtu ni tu aku cabot balik kl

Thursday, March 21, 2013 12:25:00 PM

nak blk kg ke kak? samalah ieyda pun nak blk kg...hihihiii

bestnya dpt gi langkawi kan, tp duit kene bnyk, kalau x, kirim jelah sape2 nak ke langkawi pastu bayar sikit2...hihihihiiiii

Thursday, March 21, 2013 12:32:00 PM

kak ai suka tudung u ..belikan la utk ai sekali bila jln tar yg ai tak penah jejak utk tahun ke 6-7 ni ... tolong la .. nk pi sana kasi tau ye ..hihihi

Thursday, March 21, 2013 12:52:00 PM

klu bos akak belikan mmg terbaik la kak......ya tunggu dgn penuh debaran n sabar....hehehehhee...hahahaha,ntah2 bukan kiriman dari ya kot kak cekelat tu....tak malu kan,dah ngaku sendiri...

Thursday, March 21, 2013 1:02:00 PM

rajin nye bos nak belikan ..

gigih siap print colour tu

Thursday, March 21, 2013 1:03:00 PM

Suka tudung tu jugak!
Gmbr cekelat mcm kenal muahahaha!! :)

Thursday, March 21, 2013 1:13:00 PM

nak jugak pemanggang ajaib tu..huhuhu

Thursday, March 21, 2013 1:29:00 PM

pelangi petang

Thursday, March 21, 2013 1:57:00 PM

tudia...sempat lagi mengirim tu...
nape tak kirim dua..satu utk nory...
heheheheh...

Thursday, March 21, 2013 2:21:00 PM

coklat!coklat!coklat!

Thursday, March 21, 2013 2:21:00 PM

Teringat kenangan semasa di MINDEF. Berulang alik antara KL & Langkawi menaiki Charlie untuk bawa tetamu ke LIMA. Dapat tido lebih kurang 3 jam je sehari. End of the day, mata dah jadi zomba...

Thursday, March 21, 2013 2:59:00 PM

Aku ingatkan ko yg nak gi langkawi. Baru nak kirim cekelat ☺☺

Thursday, March 21, 2013 3:48:00 PM

pemanggang ajaib tu mmg elok ke? huhuhuhu....Igtkan awak yg nak g LIMA. Adehh..pening pale g event besar mcm tu. Segalanya mahal.

Thursday, March 21, 2013 4:01:00 PM

bgs bos nk tlg blikn janji print gmbr ye..hehe

Thursday, March 21, 2013 4:31:00 PM

nak kirim lagi cakap je la wei... aku pegi, puan aiza pegi, lynn pon pegi.. ada 3 orang ni haaa kaki soping.. muaahahahaha

Thursday, March 21, 2013 4:32:00 PM

siap print kaler lagi..yelah nanti salah beli pulak..ehhe

Thursday, March 21, 2013 4:51:00 PM

Aku nak kirim tudung pelangi mu tu kak. Hahaaa...

Thursday, March 21, 2013 6:53:00 PM

best haa dapat bos sporting.

Thursday, March 21, 2013 8:52:00 PM

Adoiii lar langkawi..kalau g mmg ranap poket..tp murah ker pemanggang ajaib tu kt langkawi..brp harganyer..sempoi ar boss awak..

Post a Comment