Wednesday, March 20, 2013

Duta Baru Drive M7...Boleh Sign Kontrak???


hurmm...dah lama kut aku mencari air energy drink ni...
nak nak sejak aku mula kenal ngan produk DriveM7 ni..(eleh kata jelah sejak si AA jadi duta kan)
selindung kunun...hahaha....

so mencarilah aku kan...tiap kali p 7E kat P8 tu jenguk² jugak ada ke air ni dijual...
tapi malangnya...nan ado...owh ya, energy drink ni hanya dijual di 7E rasanya...
kalu pasaraya ke, atau kedai biasa, jangan haraplah nak ketemu...
nan ado...memang takde...

naper beria aku cari...sebab kata member yang dah pernah minum...katanya air ni sedap...
aku dah pernah rasa redbul...salah satu minuman bertenaga tu..
so nak la rasa DriveM7 plak...
kelmarin singgah 7E sebab terasa nak minum slurpee...
sesambil tu dok usyar² jugak air ni...
sekali ada dijual...apa lagi terus grab 2 tin...
mahal kut, setin harganya RM3 tau...tapi nak merasa punya pasal...pe de hal...

balik umah terus buh dalam peti...
sebab kenyang minum slurpee kan...
mana tak gemuk air...minum air jek kenyam..arghh...kena banyak senam senam ni...

pastu bila dah tiba masanya nak minum, try la minum...sekali setin aku habiskan sorang sorang...
setin lagi tinggalkan tuk hubby...
sekali masa hubby minum tu, si abam pun minta nak rasa...
hai la anak, tak bagi kan, majuk...so kasilah sikit tuk dia rasa...

sedap ye bang??? ni gambar minum time sompam kan...

nengok yang ni...ha, camner??? leh jadi duta #driveM7 tak agak agaknya...
hahaha, saper yang polo instag aku sure dah nengok gambar di bawah ni kan...
malam hari tu aku dah share...hehehe...tergelak aku nengok gelagat si abam ni...
macam macam fiil si anak bujang ni...

hurmm...korang dah pernah rasa???
try la...bagi aku sedap jugak...

#heartzalldeepdeep... lalala...tau jek tagline ni ye sue syawal izz???

18 comments

Wednesday, March 20, 2013 2:57:00 PM

1st time nengok produk ni. Nnt bley try.

Abam bley jadi duta nih ☺☺

Wednesday, March 20, 2013 2:58:00 PM

mmg la dak sue tu tau korg minat abg ... hahaha


air pe tak de gas ke wei kak ...

Wednesday, March 20, 2013 3:04:00 PM

betullah abam boleh jadi duta

Wednesday, March 20, 2013 3:09:00 PM

i wonder how i wonder why cane rasa die.. tapi tak minat beli air energy gini.. uhuhh

Wednesday, March 20, 2013 3:15:00 PM

nory tak penah rasa lagi..

ni pestaim tahu pasal keturunan air ni...

hehehehe

Wednesday, March 20, 2013 3:15:00 PM

tak penah minum pun..

Wednesday, March 20, 2013 3:19:00 PM

kite dr dulu nak rase..tp xpenah2 lagi jmp..nak minum jugak nak minum jugakkkk...sobssss

Wednesday, March 20, 2013 3:30:00 PM

nak cari kan untuk en suami tu,sebelum ni dia suka minum livita tu je....

Wednesday, March 20, 2013 3:31:00 PM

mmg tk pernh jumpa lg

Wednesday, March 20, 2013 3:31:00 PM

x pernah try lagi

Wednesday, March 20, 2013 3:50:00 PM

tak pernah tgk ag..tapi bila tgk Abam yang minum terus terliur...adoeh abam nih..hehe

Wednesday, March 20, 2013 4:08:00 PM

mmg betul2 boleh jd duta abam mok tu..syabass!haha..

Wednesday, March 20, 2013 4:10:00 PM

sedap sgt ni sampai anak pun nak jugak.. hehehe...

Wednesday, March 20, 2013 4:18:00 PM

dap ke?

bab minum air dlm tin ni dh berkurun tingal kan

Wednesday, March 20, 2013 5:39:00 PM

Ish....mmg tgh cri energy drinks. Lesu je sy ni. ada gas tak? Klu ade gas, sure la sy reject. Tak bape nak suke. Tapi bile tgk abam minum air ni, terus tak kesah gas ke tak. Rasa mcm nak sgt minum. Hehehehehe....mmg abam ni ley jdk model la...bg org teringin je nak rase...

=D

Wednesday, March 20, 2013 10:58:00 PM

Ambooi abam, mmg sesuai sgt la jd duta tuu.. penuh perasan minum..heee

Tak pnh try lagi.. :-)

Thursday, March 21, 2013 12:43:00 AM

first time nmpak air ni..rasa ape sis? mcm 100 plus ke

Thursday, March 21, 2013 6:57:00 PM

sedap ker? rasa cam kopi redbull tak?

Post a Comment