Tuesday, March 19, 2013

Gambar Lagi | Kepulauan Palawan


ok, ingat tak entry aku pasal keindahan KEPULAUAN PALAWAN kat entry
dan hari ni aku nak sambung tempek gambar² yang baru aku terima lagi...

giler la, cantik sungguh pulau tu...dari pandangan udara...
kalu aku sertai pengembaraan depa (kapten²) ni...
aku pun takkan lepaskan peluang merakam keindahan alam semulajadi ciptaan Allah ni..
subhanallah...cantiknya...

ok, ni aku attachkan lagi buat tatapan korang ye...






amacam??? cantik dak???
apa kata satu hari nanti, kita wat rombongan cik kiah ke sana mau...
hahaha...verangan itu kan percuma...jangan² nak p sana pun kena pakai heli peribadi...
hurm...

tergelak baca message dari kapten tu...
Tak keberatan saya untuk share bersama.... Gambar yang akhir tu, 4 jam  dan 2 kali isi minyak lagi , baru sampai Manila...

Masa tu tengah fikir....Aduhh Makkkk...jauh lagi... !!

Besar jugak bumi kita ni rupa nya !!   hmmmm

Landing Manila....Kebasss punggung... Aduhhhh !

ok sekian...dah abis gambar dah...

17 comments

Tuesday, March 19, 2013 4:05:00 PM

cantik2

Tuesday, March 19, 2013 4:07:00 PM

subhanallah..cantiknye pemandangan..ade no abg kapten x ?..tingin gak nak naik heli jalan2 tgk permandangan..hehehe

Tuesday, March 19, 2013 4:24:00 PM

awat naik heli lg lama dr naik kapal terbang....

Tuesday, March 19, 2013 4:29:00 PM

cantiknye kak oi..yang kat bwh tu batu karang ek?mmg jernih sgt air laut tu..

Tuesday, March 19, 2013 4:41:00 PM

cantiknyer pemandangann..
macam lukisan je...

Tuesday, March 19, 2013 4:44:00 PM

err..Kepulauan Palawan ni dengan kepulauan Sulu dekat tak?? huhu

Tuesday, March 19, 2013 4:46:00 PM

WAHH cantik nyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Tuesday, March 19, 2013 4:56:00 PM

SubhanaAllah memang cantik.. :D

Tuesday, March 19, 2013 7:06:00 PM

wahhh... cantiknyaaa... =)

Tuesday, March 19, 2013 9:59:00 PM

mari2 beramai2 kita berkiah ke sana u arrange ok :p

Tuesday, March 19, 2013 10:35:00 PM

syukurlah dpt tatap pandangan indah ini kt blog awk..
sgt cantik ciptaanNya.

kalau sendiri nak terjah mmg tak lah kan..lg2 celah mana nak boleh naik jet tu..

tp kalau dpt naik bestnya lahaiiii

Wednesday, March 20, 2013 8:04:00 AM

Untung ada kenalan cam kapten tu.. boleh kongsi2x tuk kami2x tengok juge,, indah ciptaan Ilahi.. :-)

HAPPY BIRTHDAY TO ABAM IRFAN !

Wednesday, March 20, 2013 8:39:00 AM

untung CM keja ngan org naik ketebang ni kan ..tak de kosong utk aku ..nk pi sana jugak la dah berkerak dah aku dok sini wei

Wednesday, March 20, 2013 8:54:00 AM

cantik sgt. tk sgka kt filipina pon ada pulau cntik cmni

Wednesday, March 20, 2013 9:16:00 AM

subhanallah...cantiknya pemandangan

Wednesday, March 20, 2013 9:22:00 AM

mcm lg lawa dr mabul je

Wednesday, March 20, 2013 9:35:00 AM

whoaaaa..cantik giler.. leh la jd destinasi hanimun

Post a Comment