Sunday, March 17, 2013

Instagram


Lately aku makin aktif ngan instag ni...suka layan kawan kawan dan artis punya gambar.

Korang ada instagram? Meh sini aku nak polo...

Aku dah kurang post kt wall fb.kadang jadi bosan ngan fb pun ada.jenguk pun gtu2 je.huhu.berpaling tadah sudah..

12 comments

Sunday, March 17, 2013 9:47:00 PM

I follow from mshazadoes hihihi

Sunday, March 17, 2013 10:28:00 PM

Baru je bkk akaun istagram ni, tp blm edit profile, masih kosong... mood belum mai laeeiii, blog pun kurang masa nk lyn nih.. nnti dh cun akaun, i polo... :-)

Monday, March 18, 2013 8:18:00 AM

fuyoo..dia dah ada setagram rupenye..hehe..

Monday, March 18, 2013 8:44:00 AM

aku ade instragram dah lama ade tp aku tak penah pos kot ....

ai kan pemalu nk share gambo2 ni ... hihi

cer tgk FB aku nk tulis kat wall pun aku malu ni kan pulak nk tempek gambo lagi la malu

Monday, March 18, 2013 9:05:00 AM

samalah makin malas nak apdet kt fb..
tp time malas lepak fb time ginilah ipar2 aktif kt sana (fb) jd kengkadang lepak jugaklah walau malas hihihi

Monday, March 18, 2013 9:33:00 AM

sama la jarang dh update fb
hehe

Monday, March 18, 2013 9:33:00 AM

Betul tu...mmg bosan tgk fb skrg. suke bukak insta n blog. hehe

Monday, March 18, 2013 9:54:00 AM

alamak akakjer yang takder...
tapi fb memang cam terbiar sikit yerk...

Monday, March 18, 2013 10:37:00 AM

i dh follow...fb mmg buhsan dh....

Monday, March 18, 2013 11:41:00 AM

Tak der instagram lagi. HP cokia jer ☺☺

Monday, March 18, 2013 11:45:00 AM

lama x usha insta ni...mmmm

Tuesday, March 19, 2013 1:31:00 PM

Saya tak de instag ni. Tak reti nak guna pong.

Post a Comment