Monday, March 18, 2013

Kalau Dah Minat


Sabtu lepas aku sefamili ke petrosains sana.tujuannya bawa anak2 luaskan minda pasal sains terutamanya.eh pasal ni nantilah aku cite.nak cite ari ni pun tak kesampaian kan.esok la ek.tapi yang paling aku suka tentulah dapat beli FM untuk diri sendiri.ni lah salah satu tujuan p sana.hurmmm...kata orang kalau dah minat kan.apa pun semuanya boleh.huhuhu...

Nilah hasil yang berjaya aku beli bawa balik.ada untuk simpanan diri sendiri.ada kiriman dari kawan.dan selebihnya untuk ditukar dengan my FM COLLECTOR...

Senyum...tak perlu kata apa apa...

kalau dah minat kan.sanggup p beli sendiri.dah tu tkkan nak harap orang kasi ja.hurmmm

17 comments

Monday, March 18, 2013 4:32:00 PM

jommtukar
aku ada bli fm air papan sabtu lepas g mersing sna

Monday, March 18, 2013 4:34:00 PM

byk nye ko beli kak ..ade ke kedai ...aku tak prasan wei....

Monday, March 18, 2013 4:43:00 PM

malukan klu nk harap org kasi je kan......hehehe...dgn ya jgn nk malu2 yer...fm untuk akak tu ada je....

Monday, March 18, 2013 4:48:00 PM

weii nk beli dinosaur yg seko lg tuh.. herbivor apatosaurus tuhh... hihihi

Monday, March 18, 2013 4:54:00 PM

syok nye banyak FM... best2 kumpul fm ni..

Monday, March 18, 2013 5:18:00 PM

xpe..yg penting minat kita tu ada faedahkan??jangan minat yg entah haper2kan??

Monday, March 18, 2013 5:26:00 PM

betul tak dapat banyak satu pun jadikan

Monday, March 18, 2013 7:58:00 PM

wah...banyaknya FM dia..nak tukar but so far lum ada lagi FM ke mana2 sbb dah lama tak jenjalan...

Monday, March 18, 2013 9:01:00 PM

Banyaknyer FM, nak address kami tak? hihih

Monday, March 18, 2013 9:23:00 PM

Hahaha.tcekik baca soklan tu.huhu

Monday, March 18, 2013 9:25:00 PM

Ala ayu.kami pun kumpul2 dulu br pos.kalu ayu nak jd geng swap dialu alukan je

Monday, March 18, 2013 9:27:00 PM

Tak leh tak leh.hok tu mahei.hehe

Monday, March 18, 2013 10:42:00 PM

Kak, xyah pos dulu k!

Monday, March 18, 2013 11:26:00 PM

Memang tkkan pos dah.serik.huhu

Tuesday, March 19, 2013 7:49:00 AM

Waaah best tu... biasalah namanya pun minat, carik sndiri pun boleh... tunggu org kasi je, lmbt la membiak.. :-)

Tuesday, March 19, 2013 8:59:00 AM

bln 5 nyeahhh..tungguuuu!!!...hahahaa

Tuesday, March 19, 2013 12:41:00 PM

Banyaknye jual fm. Tak pernah tau pun..

Post a Comment