Thursday, March 28, 2013

Keek


hai semua.tetiba ari ni rasa nak berkongsi ngan korang pasal KEEK.
korang dah ada akaun keek???
aku ni terada akaun ni pun sebab si hairulazreen tu tau.hahaha.tkmo kalah punya orang...tapi kan walau dah lama ada keek ni satu pun video lum aku pos lagi.ha sape yang suka up video patut wujudkan akaun keek ni.pastu bitau aku ek.leh aku polo.hehe..aku dah jarang pos kat fb.buhsan lor.skang aktif kat instagram.hehehe.

nilah antara keek yang aku polo.Layan je.hehe

Ni pulak rupa akaun keek aku.lum ada keeks yang aku pos lagi.nanti ar.

suka ngan keeks drhalina.dapat nengok gelagat bella.comel ah..

yang pun aku polo jugak.rasanya nina ni kakak dafi.ketadik.entahlah.tapi suka je layan keek dia.byk dia ngan jovian mandagie.

kalu korang ada keek bitau ek.
bersama mengeratkan silaturahim yang ada antara kita semua...hehehe...

14 comments

Thursday, March 28, 2013 9:04:00 AM

tk brp sgt ngan video tp tgk la kot2 tiba2 ada akun 'keek'...hehehe

Thursday, March 28, 2013 9:08:00 AM

sama2 la ek

Thursday, March 28, 2013 9:42:00 AM

opis aku blocked tgk video .. klu guna enpona i plak... huhu rugi data ai tau ..hihi

Thursday, March 28, 2013 9:45:00 AM

Tak pernah try lagi. Instagram pun x explore sangat.

Thursday, March 28, 2013 10:50:00 AM

Baru tau.

Thursday, March 28, 2013 10:51:00 AM

keek tu video ke?

Thursday, March 28, 2013 11:17:00 AM

nory tak buat lagi...
taktaw nak post video ape..
hehehe

Thursday, March 28, 2013 1:04:00 PM

keek pulak? haihhh instagram pun jap ada dlm henpon tu, pastu anak delete, pastu install balik pastu anak delete lagi.. keek pulak? tak tau laa bila nk create nye hahaahah

Thursday, March 28, 2013 1:19:00 PM

belumada hati lagi nak buat....t klu rajin ya buat k....

Thursday, March 28, 2013 1:54:00 PM

Aduyaiii.. Sungguh la ketinggalan ahkak ni, non ado maso nak layan,,huu..

Thursday, March 28, 2013 4:07:00 PM

Aku pon ada
Tp xde video lg hehe

Thursday, March 28, 2013 4:41:00 PM

hamboiiii..advance skang!!

Friday, March 29, 2013 11:09:00 AM

harini ramai yang kongsi pasal keek... ala kena ambik tahu kalau gini..

Monday, April 01, 2013 10:00:00 AM

nak keek gak la ngan akak nnt

Post a Comment