Thursday, March 21, 2013

Lunch


tetiba rasa lapar...rehat tadi tak makan...
ni pun baru pulang p 'jejalan' ngan rakan sebaya..
sib baik ai sudi teman kak geli...kalu idak, ko p sendiri...huh...

ingatkan dia nak belanja aku makan, sebab jadi driver, tukang drive bawak dia ke tempat yang nak dituju tau...sobs...sudahnya aku kelaparan sekarang...ayakss...

hurmm...takdelah lapar bebeno sangat...sebab bagi tadi dah balun nasi lemak homemade...
skang lapo dia lebih kurang macam nak makan 'snek' gitu..takmo makan yang berat²...
sebab berat badan makin meningkat...hahaha...

lunch semalam...
pulut kuning, ikan tongkol masak apa aku lupa....
dan hati lembu masak kicap...
kenyam...dan mengantuk...sebab makan pulut...hahaha...

ok, tetiba rekues nak makan burger bakar la...
bilalah nak buat homemade ni bang...hurmm...
eh nak otak otak jugak...sedapnya...

korang dah lunch??? jangan ikut cam aku ye...sehari aku makan sekali jek...kalu aku amik lunch, maknanya aku tak sarapan...kalu aku breakfast...memang aku tak makan tengahari la jawabnya...
tapi kalu tak amik keduanya...owhh itu memang aku kebulur...huwaaa...

ok sekian!!!

nak balik rumah...

12 comments

Thursday, March 21, 2013 3:59:00 PM

tadi nak komen entry sebelum... tak dapat masuk... masuk balik dah entry baru.. berdesup...
oooo kegemaran akaktu pulut.. tapi akka suka yang putih... padahal samakan....

Thursday, March 21, 2013 4:19:00 PM

sy lak lepas injek depo,selera mkn membuak2 kak oi..asik lapar jer..breakfast nasi,lunch nasi,dinner pun nasik..seluar sume dah ketat..huhu..

Thursday, March 21, 2013 4:38:00 PM

Sedap je tgk kuah ikn tu..dan2 kecur liur..yummm

Thursday, March 21, 2013 4:42:00 PM

amboi menggoda weh tgk makanan tu
saya makan 3x sehari

Thursday, March 21, 2013 4:48:00 PM

Apa burger bakar. Sedapnyaa...byk nya menu yg akak nk mkn? Pilih satu je. Karang jadi berat kita lak meningkat dgn jayanya. Muahahaaa.

Thursday, March 21, 2013 4:56:00 PM

wahh bley gitu yew..

ku kalau x makan , rs gigil bdn ..

Thursday, March 21, 2013 5:19:00 PM

burger bakar????
last makan masa mengandungkan si Faez dulu....
jue sarapan memang wajib..tenghari tak kisah nak makan boleh tak makan pun takpe...

Thursday, March 21, 2013 5:25:00 PM

Wooo.. dap tuuu.. ^_^

Thursday, March 21, 2013 6:32:00 PM

hamboi... makang makang makang, dah la ai tengah lapar ni. hhohoho

Thursday, March 21, 2013 8:48:00 PM

lapanye.............xdinner lg neh

Friday, March 22, 2013 12:54:00 AM

nyum2..bege bakarrr..sodappnye.

Friday, March 22, 2013 8:01:00 AM

Uuih gitu ye.. baguih la... kalo k.eina ni, bf wajib, lunch wajib... dinner je takmkn.,heee... camno bdn nak slim.. :-)

Post a Comment