Wednesday, March 20, 2013

Makan Sampai Kenyang


sempena besday abam pada hari ni...20 Mac 2013...petang semalam keluarga #HNIFamily adakan majlis makan makan sampai kenyang tuk abam...majlis tuk famili kecik kami jek...
tahun ni takde bajet besar tuk buat majlis besaran...
korang pun tau kan, our BAITUL HANAN bakal nak diduduki...
sebab tulah...kena cut banyak cost...

tapi apa pun...untuk menggembirakan hati si anak, haruslah celebrate kan..
biarpun hanya tiup lilin atas kek...hehehe...

semalam hubby p kedai kek Baker Cottage kat P8 sana...
belikan kek tuk anak bujang dia...
takmo citer panjang...nengok la citer bergambar di bawah ni...ihikss...

kek besday untuk abam...kek cokelat kegemaran dia...

balik semalam hubby pikap abam ngan kakak kat skul...
aku plak pikap dik iris jek...
aku sampai awal kat rumah, so set mana memana dahulu kan...
happy abam dapat potong kek...tapi si kakak takmo kalah jugak...
dia pun nak menyempit jugak...
sila tunggu bulan MEI ni boleh tak kakak???

abi dan anak anak dia...eh anak anak aku jugak...

berpeluh muka mak...balik keje semalam terus sambut kan...
yelah, time tu pakaian masih elok...kang kalu dah tertanggal semua, malas nak pakai balik...
lalala...gitu???

sebagai penambah perisa...semalam aku order DOMINO pizza buat si abam..
aku tau dia suka makan pizza...sekali sekala boleh la layan...
so aku amik set di bawah ni...harga dalam RM40 ++ termasuk tax...
jadilah, dapat dua regular pizza dan, onion ring dan banana kaya...

pizza untuk mak pak...
cam biasa, SPICY SAMBAL jadi pilihan...

untuk anak anak plak...elok makan CLASSIFIED CHICKEN sudah...

BANANA KAYA...sedap pulak rasanya...

ONION RING...yum yum...

ok...dia makan dengan penuh lahap...lapar kekdahnya...
yang pasti dia makan campur pizza, ngan kek sekali...sib baik tak gaul...
kami nengok pun tergeliat tekak...
makan satu satulah bam...tak abis kemana pung...huhuhu...

sudahnya kekenyangan kami 5 beranak...
sib baik tak yah nak masak kan...lalala...
dasar si ibu ni kan...

26 comments

Wednesday, March 20, 2013 11:19:00 AM

sedapnya

Wednesday, March 20, 2013 11:25:00 AM

janji ada kenangan utk dia nanti

Wednesday, March 20, 2013 11:32:00 AM

at least ada gak simple celebration kan..btw,happy besday abam mok..semoga menjadi anak yg membahagiakan ibu bapa...

Wednesday, March 20, 2013 11:33:00 AM

happy besday abam..hahaha..memang suka kak kalo xyah masak..

Wednesday, March 20, 2013 11:36:00 AM

Utk anak anak
Apa pun sanggup :)

Wednesday, March 20, 2013 11:38:00 AM

mmg dasar ibu ni..akaakaaakkak...terbayang klo abam g gaul skali ngan pizza n kek..kaakakakakakakakak

Wednesday, March 20, 2013 11:39:00 AM

SERONOK BETUL ABAM YER... DAH SAMA TINGGI DGN KAKAK .... SERONOK TGK ANAK² KALAU BERSELERA MAKAN...

Wednesday, March 20, 2013 11:43:00 AM

suka tgk abam makan dgn penuh selera...

Wednesday, March 20, 2013 11:46:00 AM

wahhh kek choccc..

ado jgk balik kang order piza

Wednesday, March 20, 2013 11:50:00 AM

wahhh kenyang abam ye ...
suka la tu die dpt mkn semua mend a fav die kan... pas ni tak jumpa dah CM pepetang .... org tu nk pindah jauh dah

Wednesday, March 20, 2013 11:51:00 AM

Happy Besday!!

Wednesday, March 20, 2013 11:57:00 AM

eppy bday cayunk !
dah 4 tahun kann ...
alhamdulillah
semoga jadi anak soleh !

sedapp kek ..

Wednesday, March 20, 2013 12:12:00 PM

Abam comel. Suke betuk die bile mak apak celebrate bday die. Walau kecil-kecilan tp anak-anak suke tau. Bile sy baca entri ni, mcm sy lak abam. Hahahahaha...mcm rasa sgt dihargai gituhhh....sy suke baca entri2 awak ni la....small family tp meriah je upenye...

Aydin lom kesempatan g nak diraikan. Almaklum, sembelit die msh belum pulih 100%..hahahaha! Tunggu le sat2 g. Bila dah kembali normal, maka hutang akan dilunaskan. Wah! Sibuk je nak cite kat kotak komen org kan??

Wednesday, March 20, 2013 12:25:00 PM

happy birthday!!

terbau2 banana kaya tu...emmm

Wednesday, March 20, 2013 1:19:00 PM

sedapnya kekkkkkkkkk =)

Wednesday, March 20, 2013 1:26:00 PM

arghhhh!!!..mataku kalah kat sini...arghhh!!!..spicy sambal...banana kaya...mok mok!!, jom gie dominossssss!!!!...

Wednesday, March 20, 2013 1:29:00 PM

bagusnya abam nak makan piza, si kimi tu dia puas jenuh paksa makan, klu mkn pun roti je, topping tamo..

happy besday abam... moge jadi anak yg soleh ;)

Wednesday, March 20, 2013 2:33:00 PM

hi abam..hepi beday!!

Wednesday, March 20, 2013 2:59:00 PM

Sedapnya kek. Terliur plak tgk dominos tu.

Wednesday, March 20, 2013 3:07:00 PM

seronok abam...
banana kaya feveret farisyah

Wednesday, March 20, 2013 3:16:00 PM

makk oiii...
sedaapppnyer kek abamm..
meleleh2 air liur tgk coklat tu...nyumnyum...

happy besday Abam!!!

Wednesday, March 20, 2013 3:37:00 PM

Kecik kecik janji buat kan. Classified ciken tu peberet anak sy. Mak ai.. Terliur tgk kek tu. sedapnya..

Wednesday, March 20, 2013 3:49:00 PM

Abam yang sangat comel ..geram tgk..,abam dah dewasa nanti mesti perkara n jadi kenangan yang terindah bg dia

Wednesday, March 20, 2013 5:13:00 PM

Nasib baik lepas tu Abam tak mintak mee goreng....

Wednesday, March 20, 2013 7:57:00 PM

Happy birthday Abam. happy nyer dia. kakak ambik feel untuk birthday dia nnt tu. hihih

Wednesday, March 20, 2013 11:01:00 PM

Happy besday abam! Disajikan dgn makanan berlmbak ye abam, suka sgt la dia.. :-).syok sungguh tgk abam makn..

Post a Comment