Tuesday, March 12, 2013

Pengisian Rohani...Kematian Yang Terindah Oleh Ustaz Don Daniyal


hurmm...hari ni, rohani aku terisi sedikit...
aku rasa dah lama kut 'kerrohanian' aku tidak terisi dengan mendengar ceramah² cam gini...
owhh lupa plak...cam yang pernah aku warwarkan pada minggu lepas...
hari ni kan, ustaz DON datang ke opis, sebab nak beri ceramah bertajuk KEMATIAN YANG TERINDAH... 
so tak melepaskan peluang yang ada...
aku join...ramai jugak yang join walaupun tak berapa nak penuh surau yang ada tu....

aku dok depan sekali...tapi side tepi...so dapat amik gambar pun tepi la jugak...
giler ko nak ke depan semata nak snap gambar...
eh segan pulak rasa...

kesimpulan yang boleh aku buat dari ceramah Ustaz DON ni...aku suka cara penyampaian ceramah dia...
dapat memikat hati pendengar yang datang...
bila dia selitkan dengan lawak jenaka dan cerita² para anbiak...

selain ustaz DON ni, aku juga suka dengan ceramah Ustaz Kazim dan Ustaz Azhar Idrus...
walau ceramah keduanya belum lagi aku berkesempatan nak dengar secara LIVE...
tapi diorang berdua memang best...berceramah dengan cara yang tersendiri...

ni antara gambar yang sempat aku snap tadi...
kurus jek orangnya...pakai kot ari ni...takde jubah serban haihh...hehehe...

ok, yang ni jelas sikit...hehehe...

dah semua yang lelaki nak bersalam...
bis tu, takkan yang wanita nak hulurkan salam jugak...
so amik gambar sudah...

ni kes tetiba takde keje la kut...
dok snap gambar sendiri...
test FRONT CAMERA kekdahnya...hahaha...

sekian...

15 comments

Tuesday, March 12, 2013 2:09:00 PM

bestnya

Tuesday, March 12, 2013 2:11:00 PM

Test? Varu veli ? Kikiki

Alhamdulillah ada jugak program camni kan
Ada tu program sambut bday retiss opps!
Lari laju laju laju!!! Hahaha =)

Tuesday, March 12, 2013 2:15:00 PM

ehh?? lain pulak ustaz don ni xpakai serban.. rasa mcm kpop pulak ye buka serban hihi

comel juga dia xkai serban..

Tuesday, March 12, 2013 2:18:00 PM

wahhhh .. lain nye muke dia bile x de serban di atas kepala

Tuesday, March 12, 2013 2:24:00 PM

ok fine jeles...fiza pon ada sekali..mmmm

Tuesday, March 12, 2013 2:30:00 PM

eh tak sempat salam dah cabut..hahaha

Tuesday, March 12, 2013 2:42:00 PM

Eh sekali dengan Fiza Naman ye?

Bestnyer dapat dengar LIVE ceramah Ustaz Don.. :)

Nanti syer sikit apa yg disampaikan

Tuesday, March 12, 2013 3:11:00 PM

Awak, np tak g je dpn...amik gamba ustaz? Heheheheh....

Handsome gak, kan? Orgnya tak tinggi kan?

Tuesday, March 12, 2013 3:14:00 PM

rasenye ustaz don nie ade hari die pakai jubah ngan serban..tp smart gile okayh ustaz don pakai kot..

Tuesday, March 12, 2013 3:33:00 PM

suker ustad don..selalu tgok 30minit tu..sebab best sangat dia bercakap..hehehe

Tuesday, March 12, 2013 3:59:00 PM

ari time KPM jemput die tak jd dtg ..mencik ...

aku pun suka ust don .. tang bab solat cepat aku paham dan perbaiki solat aku tu ..

Tuesday, March 12, 2013 4:04:00 PM

ustaz donnn!!! dlu penah datang opis jugak tapi saya pulak tak dapat datang..

Wednesday, March 13, 2013 8:21:00 AM

telepon baru ke?duk main test2 tu..hehe..

Wednesday, March 13, 2013 10:15:00 AM

bulan lepas (kalo tak silap) die ade datang MOF bg ceramah..tp pakai jubah & serban.. memang best dengar die ceramah..selain pakai loghat utara (die kan org penang)die jugak sempoi..hehehe..

ustaz kazim pun best jugak..slalu dengar kat astro jer ceramah die (kalo dah jodoh) siap nyanyi lagi..

tapi ustaz idrus tu lum penah dengar lagi ceramah die..

Wednesday, March 13, 2013 5:28:00 PM

Mak ya peminat no 1 ustaz don ni.....

Post a Comment