Monday, March 11, 2013

Radiusite | Edisi Terpengaruh Punya Hal


minggu lepas, ada opismate bahagian atas bitau...
yang RADIUSITE dok launching shawl adra yang terBARU...
ok, aku ni dari dulu lagi memang teringin nak miliki sehelai shawl ADRA ni...
tapi manjang tak sempat...manjang tak berkesempatan nak beli...
sebab??? asyik jammed ja dia punya website...
pastu ada pun mesti SOLD OUT punya...
haihh, sejak tu aku macam frust jugaklah...

tapi masa opismate atas tu try, dia berjaya tempuhi halangan yang mendatang...hehehe...
lelaju aku kata mau tumpang pos...
aku nak order jugak...kira share kos hantar la kan...
jadinya aku telah memilih shawl adra di bawah ni...
aku amik sehelai jek dulu, sebab time tu tak cukup bajet...
poket pun dah makin menipis ni...hehehe....

nak nengok antara koleksi SHAWL ADRA yang ada...
leh klik link di bawah ni...
kalu yang polo instagram aku, sure dah tau gimana rupa aku pakai shawl adra ni kan...
sebab balik jek rumah, terus test...dan terus jatuh hati...dan terus terlintas...
rugi tak borong macam mrs. fiza tu...hahaha...khenn...

cantik model baru radiusite ni...tapi aku lagi suka pada linda...model lama...
mana kalu menghilang linda...hehehe...
dah orang cantik, pakai apa pun cantik...

tapi aku...hurmmm...

*





*





*





*






*





*





*





*





*

nilah rupanya aku pakai shawl...
tau tak cantik...tapi aku suka aku suka...
lepas ni leh beli lagi ye fiza...
dasar terpengaruh ngan mu la ni...hehehe....

hurmm....maknanya aku telah kembali berSHAWL la gini...
dah lama tak pakai shawl ni tau , sejak selesa dengan bawal...

aku dia dan kamu...CUTE...eh eh...

hurm...kegilaan terbaru la ni kut...FNJ jek yang aku tak lut di pengaruhi...hahaha.... 

10 comments

Monday, March 11, 2013 11:25:00 AM

Minat juga ngan tudung radiusite nih, tapi asyik sold out jer.

Monday, March 11, 2013 11:35:00 AM

sama cantik je ngn model radiu tu..cewahhhhh

Monday, March 11, 2013 11:51:00 AM

cun la kak ..aku je tak reti nk ber shawl ni ...

Monday, March 11, 2013 12:20:00 PM

wahh lepas ni byk la koleksi shawl gini la pulak kan?? hihihi

Monday, March 11, 2013 12:22:00 PM

cantik lah.. memang trend kan corak camtu..ape name ntah..

Monday, March 11, 2013 12:26:00 PM

comel jer akak pakai..tp muke saye ni tak sesuai pakai shawl gitu..

Monday, March 11, 2013 12:31:00 PM

agak sikit..kang jemah ni terpengaruh jugak ni..dasar terpengaruh ni

Monday, March 11, 2013 12:53:00 PM

saya pun berkenan yg mcm ni.. tp dah sebelum tu beli yag halfmoon layer tu.. pendam dulu hasrat ni... selesa sgt pakai shawl radiusite ni pttlah mahal puashati.. pakai terletak jer... kalau kat kedai banyak lg.. yg online mmg dia jual terhad sikit hihihihihi....

Monday, March 11, 2013 1:15:00 PM

Cun aaa.. cek ni langsung tak gheti... tak penah try pun,macam kalut je stp kali nak keluar, takdan nak berhias lama2x.. heee

Monday, March 11, 2013 1:42:00 PM

cun weiiiii....cam anak dara lak kakak ya ni.....

ala2 fareeda berlambak dah jual kak....
ya pu FNJ tinggal 10 helai je,yg lain dah letgo......

Post a Comment