Tuesday, March 26, 2013

Salji Di Wasapku


hurmm...aku ni kan, jarang sangat online di rumah...
ada pun masa terluang online ar kejap...lepas online tutup balik...
mahal kang gelombang putih hijo caj kalu on semedang tanpa off...
takmo aku tanggung risiko...dah la banyak tanggungan lain...hehehe..

sekali bila online di telefon...berderu message masuk...
nak nak di what's app (wasap) sana...haiya...hok ni memang aku tak suka...
penuh storage aku ja tau...
mana tak penuh, kalu dah 'terpaksa' join group wasap kan...
bukan group apa pun, tapi group KAMPUNG SOP yang jemaahnya adalah pegawai dan opismate opis ni jugak...bukan orang lain pum...
hehehe, bila join wasap ngan pegawai yang kapten kapten ni, rasa cam kerdil sangat...
ye, aku pipit, derang semua enggang...kalu derang borak pun aku jarang sampuk...
suka baca jelah...sapelah aku kan...
nak leave group kang, dicopynya sombong plak...nanti depa dok tanya awat leave group...
owhh aku pasrah...hahaha...

pagi ni bila di opis, ada wifi, berderu message masuk tau...lebih kurang dalam 200 message gitu...
dengan gambarnya, macam macamlah...
tertarik kat satu gambar ni...ye ar, ada sorang kapten tu p oversea...ada keje apa tah kat sana..
so dia share la gambar di bawah ni...
hurmm...tak nampak daun menghijau dah...memutih ja...hehehe...

sendiri tak pat p, dapat nengok gambar jadilah...
kan..

capten capten semua...jangan lupa beli FM dari sana ye...
hahah, sempat lagi tu...
kalu tidak, saya leave group...ekekeke....

17 comments

Tuesday, March 26, 2013 9:31:00 AM

lupe lak nak oyak, kg ieyda kelate mari.....hihihihiii

Tuesday, March 26, 2013 9:32:00 AM

BILE LA NAK SAMPAI TEMPAT GNI..CANTIKNYER

Tuesday, March 26, 2013 9:36:00 AM

untung la ugut,...kakakakak..kasi tau capten , jgn lupa jemah..kakkakaka

Tuesday, March 26, 2013 9:41:00 AM

untung la kapten pasti blikn fm..bestkn kalo dpt merasa salji tu

Tuesday, March 26, 2013 9:44:00 AM

fuiyoooo...canggih tuh...ada watsap...sy berasap jer kak..hehe =)

Tuesday, March 26, 2013 9:44:00 AM

selamat pagi ...
singgah pagi
apa khabar pagi nie.. dah makan ke?

Tuesday, March 26, 2013 10:04:00 AM

alahai bestnya....
tak dapat pegi yang betul2, pergi Gneting Snow world pon jadiklah..
hehehe

Tuesday, March 26, 2013 11:07:00 AM

huhuhu bestnya..bila dapat pi sanakan...

Tuesday, March 26, 2013 11:20:00 AM

Glamer pe byk masuk mesej n wasap... Ya nan ado...untung ar kwn dgn kapten.....

Tuesday, March 26, 2013 11:27:00 AM

Tgk gmbo pun jadik laaa

Pakai umobile je la rm28 unlimited
Syok je beronline sepanjnag masa

Tuesday, March 26, 2013 11:34:00 AM

akak setuju sgt, tak dpt pegi, tgk gambar pun jadiklaaaaaa. tapi serius mmg cantik, sungguh indah ciptaan tuhan

Tuesday, March 26, 2013 11:48:00 AM

Mmg berjalan ke tenet klu on manjang? Sy klu kat umah tu, bukak je tenet. Adehhhh! Tp bukan ijo putih le. Yg ni, yg maskot kuning tu.

Tuesday, March 26, 2013 12:01:00 PM

untung ar ada gak gmbr ori dr capten..mak ni, nk tgk gmbr gitu kena gugel tahuk? hahaha

Tuesday, March 26, 2013 12:29:00 PM

cantiknya.. snoww.. tp teman x suka gi tempat2 berais mcm ni.. sebab x tahan sejukk.. huuu..

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Tuesday, March 26, 2013 12:33:00 PM

wow bestnyer..kat sini takat kt genting tak real..tp dr takder boleh ler kan..

Tuesday, March 26, 2013 12:52:00 PM

cantek ... skrg ni pun sejuk lagi ek .. hmmmm org tak de paspot gini la

Tuesday, March 26, 2013 2:07:00 PM

heheh bab ayat last tu paling best heheh

Post a Comment