Thursday, March 7, 2013

Sampai Jugak Akhirnya...Lama Saya Tunggu


hurm...lama tak lama jugak lah...aku cash out pada 14 Januari lepas...
dan semalam baru terima cek dari nuffnang...
terima kasih nuffnang...

amaun yang tak seberapa kut...
sebab malas nak tunggu lelama...
lepas cek out, ada BE terus jadi ME nyampah tau...
takpe, kita tunggu SP punya hasil...
eh eh???hehehe...

amaun tak banyak tu yang beria nak tunjuk...
jadilah, tak banyak pun duit jugak..
saper nak kasi kan...


ini semua rezeki...selama aku berblog ni, ini adalah cash out kali ke 5...ye walaupun aku hapdet hari², jangan di ingat yang BE pun ada hari² kan...
tak pelik la seme tu...ate, aku bukan blogger femes amos yang tiap hari dapat advertorial post dari pihak nuffnang...
apapun syukur atas rezeki yang Allah kasi...alhamdulillah...

23 comments

Thursday, March 07, 2013 8:11:00 AM

wahhhh..dah 5 kali cash out..
i sekali pon belum pernah. :P
selamat menabung

Thursday, March 07, 2013 8:21:00 AM

ye ye...lleh banje

Thursday, March 07, 2013 8:23:00 AM

rezki juga kan

Thursday, March 07, 2013 8:33:00 AM

tahniah..50hengget pun duit jgk n sapa nak kasikan..huhu

Thursday, March 07, 2013 8:34:00 AM

o0o post huggies tu ke ...advertorial post tu ..aku tak paham la kak ... explain la ckit ..hmmm

Thursday, March 07, 2013 8:36:00 AM

ok aku dah paham ... nuff bg brg ko wat testimoni iklan dlm blog ...tu kan maksudnye ..parcel smlm tu ke brg utk iklan tu kak ....

Thursday, March 07, 2013 8:42:00 AM

akak baru sekali cash out. tu pun happy gila...heheheh

Thursday, March 07, 2013 8:42:00 AM

rezeki2

Thursday, March 07, 2013 8:43:00 AM

Byk la jugak tu kak
Blanje saya!
Akak dpt job dr nuffnang kan? Yg hugghies tu ek?

Thursday, March 07, 2013 8:45:00 AM

dah 5X cashout kire banyak la tu kakak...mak jemah belom lagi ni meh..

Thursday, March 07, 2013 8:48:00 AM

rezeki2... nf MQ nak tunggu sepuluh hengget pun xtau tahun bile merasa.. ;)

Thursday, March 07, 2013 8:48:00 AM

rezeki...wow,5 kali cash out dah?sy yilekk...

Thursday, March 07, 2013 8:53:00 AM

huhuh..
samalah kita kak..
sikit aja dapatnya.

Thursday, March 07, 2013 9:02:00 AM

cek kita serupa la izan, 4 mac hritu.. tp akak cash out 31 jan haritu. kira cepat gak la yer..

tetiba seronok dapat duit free2 kan

Thursday, March 07, 2013 9:05:00 AM

aku nye mest onthe way tu cash out 29hb jan ritu

Thursday, March 07, 2013 9:08:00 AM

janji ado kan ... kalau x dok lg x best ..

Thursday, March 07, 2013 9:12:00 AM

saya pun dh lama tunggu..no acc nnt kite wassup..ahahahhaha

Thursday, March 07, 2013 9:36:00 AM

Uiyooo..ros xbergerak2 lgsung :p

Thursday, March 07, 2013 9:38:00 AM

jom KWC! ahak ahak

Thursday, March 07, 2013 11:12:00 AM

Alhamdulillah, banyak atau skit tak penting, yang penting itu semua rezeki.

Thursday, March 07, 2013 3:43:00 PM

woit.. aku punya tak smpai lagi nih.. adess

Friday, March 08, 2013 12:01:00 PM

bestnya saya belom cashout pun lagik

Friday, March 08, 2013 12:29:00 PM

X pernah dpt la. apa rahsia nak dapat cek nuffnang ni ek?? Cer citer cer citer

Post a Comment