Tuesday, March 5, 2013

Terkejut Mak


malam tadi tidur awal, tapi terjaga...jalan² di alam maya sekali ternampak satu gambar yang aku rasa sangat FAMILIAR bagi aku ni...
mana taknya masakan jauhari tak mengenal manikam kan...hahaha...
dah tu masakan aku tak kenal gambar sendiri...
walaupun ianya  hanyalah jari jemari kuku sahaja...ihikss...

aku ternampak gambar ni...kat page Oh! Media...
terus cepat cepat aku gali balik entry lama aku pasal ni...
siyes memang aku kenal sangat gambar ni...jari tu...dan paling penting meja tu kan...
dah tu meja opis sendiri...
cuma time tu aku agak malas nak buh watermark kat gambar tu...
so takde hal la kan...hak milik semualah kiranya...khenn???
kalu gugel sah jumpa punya kan...

owh ya, gambar ni pernah aku citer pasal bunga kuaci kat entry ni...
hehehe, memang kenangan mengusik jiwa la...
sebab bunga kuaci tu kan...

dan kalau korang google keywords BUNGA KUACI pun...akan keluar gambar ni kat barisan paling hadapan...ni dia contohnya...

aku pun cam pelita minyak tanah kat dalam komen di gambar tersebut...
satu satunya ucapan terima kasih yang paling aku tak suka masa kecik² dulu...
hahaha...dan tak sangka tau, gambar ni banyak terima komen dari pengLIKE Oh! Media tu...
yelah, gambar nostalgia kan..hehehe....

mekasih Oh!Media, you make my day...hehehe...tetiba kan...

9 comments

Tuesday, March 05, 2013 8:18:00 AM

amboi..dh start nak femes dh tu..mula dr gambar..sok lusa gmbr tuan blog plk..ekekekeke

Tuesday, March 05, 2013 8:26:00 AM

peerggghh masuk oh media tu ... hujung jari tu pun dah glemer tu ...

Tuesday, March 05, 2013 8:41:00 AM

boleh mintak royalti tuk jari jemari dah tu

Tuesday, March 05, 2013 8:43:00 AM

best2

Tuesday, March 05, 2013 9:15:00 AM

best nye....

Tuesday, March 05, 2013 9:23:00 AM

wah..glamour tu..walaupun hujung jari..

Tuesday, March 05, 2013 10:04:00 AM

pttla mcm pernah nmpk je gmbr tu.. puas dok fikir.. kakaka..

Tuesday, March 05, 2013 10:12:00 AM

Naseb baek kuku cantek =P

Tuesday, March 05, 2013 10:48:00 AM

sejak kawan dgn retis ni glamer sungguh kamu ni yer.....

Post a Comment