Wednesday, March 6, 2013

WW | Koleksi Terkini


Di pejabat...

Di peti ais di rumah...

tak banyak mana pung...adalah dari takde...

korang???

22 comments

Wednesday, March 06, 2013 8:31:00 AM

untung ada gobok opis sendiri punya..

Wednesday, March 06, 2013 8:42:00 AM

banyaklah tu berbanding dari ieyda yg sikit je......

kat ofis akak lg banyak dari umah ye...bagus2..

Wednesday, March 06, 2013 8:49:00 AM

banyaknyeeee...mmg pengumpul FM rupanya..#comel pulak yang set AA tu..

Wednesday, March 06, 2013 8:56:00 AM

banyakkkkkknyaaaaaaa

i punya sikit saje..
sebab dah lama tak travel.
orang pun xbagi. hehehe

Wednesday, March 06, 2013 8:57:00 AM

Assalamualaikum
singgah pagi rabu
semoga diri sentiasa ceria selalu:)

Wednesday, March 06, 2013 9:19:00 AM

Okeh nmpk yg saya bg heee

Nak fm kapalterbang! =P

Wednesday, March 06, 2013 9:23:00 AM

bila nak bagi alamat?

Wednesday, March 06, 2013 9:30:00 AM

byk koleksi tp kt opis tu tk ilang ke?

Wednesday, March 06, 2013 9:45:00 AM

banyaknya......

Wednesday, March 06, 2013 10:02:00 AM

giler tak banyak macam ni..banyak la ni akak oiii....kalah saya ni

Wednesday, March 06, 2013 10:05:00 AM

sure klu pi jln beli 1 pcs kan..dya suke yg pkai baju kebaya kuning tue..^^

Wednesday, March 06, 2013 10:12:00 AM

harap ke peti rumah je punnn tu pun fahim kumpul ...tp byk dah tertanggal die buat main ...

Wednesday, March 06, 2013 10:51:00 AM

tampal kt umah jek...kt opis xder tempat nk tempek...huhu

Wednesday, March 06, 2013 11:27:00 AM

Jelesnya... Kt umah xde lgsung :( nak wat jd hobi larrr... Hihihi

Wednesday, March 06, 2013 11:45:00 AM

kat opis lagi sakan..suke3..bile la nak masuk umah nie..nak lekat2 FM jugak..;)

Wednesday, March 06, 2013 11:54:00 AM

Banyaknya. Aku nyer sikit jer...huhuhu...

Wednesday, March 06, 2013 12:45:00 PM

ada 4 ketul je kat esbok kt rumah..hihi..

Wednesday, March 06, 2013 1:31:00 PM

prgh banyak gile kat pejabat tu

Wednesday, March 06, 2013 2:01:00 PM

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bnyk nyew...

nak jgkkk .. dh tu x mintk add cmner nak kasi .. xkan nak tepek kt blog kut uhhuuh

Wednesday, March 06, 2013 2:24:00 PM

ya kt prasekolah ni ada peti sejuk,tapi tak letak pun,almaklum la,t budak2 ni terlebih teruja lak.....

ya dah nampak FM ya.....jaga elok2 tau...heheheh...

ya punyer separuh tampal,separuh simpan dalam laci...

Wednesday, March 06, 2013 2:59:00 PM

BANYAKNYA.... SAYA YG SEBELAH ATTS PUN X PENUH LG HIHIHIHIHIHI....

Wednesday, March 06, 2013 5:48:00 PM

byknya koleksi fm ko. cer derma kt aku seketol dua hehe

Post a Comment