Monday, April 8, 2013

ABPBH2012...Apa Yang Best...Apa Pulak Yang Tak Best???


Ok, tetiba aku punya mood nak bercerita pasal majlis abpbh2012 yang berlangsung malam tadi...
bagi aku anugerah malam tadi...hurmm...so-so jelah...

ni antara pendapat aku la ek...

* cara penyampai trofi dan berubah...kira penyampai naik dan umumkan pemenang...
tak perlu nak tanya khabar beria sangat...dan walaupun ada yang syok sendiri kan...
so takdelah over run kat situ...

* masa kemunculan fafau masa pembukaan tu kan...aku terpandang sesuatu...
eh ada yang tak kena ke ngan baju dia??? ni kira ikut tema ledakan geometri ke...

* macam tak kena jek ngan pengacara malam tadi...rasa cam hambar la...
gandingan jozan pun kurang mantap...lambat panas...eh bosan ok...

* aku tak paham apa fungsi orang orang yang berada di dalam kolam kat pentas tu...
bagi aku semakkan suasana jek...nak nak bila diorang pun ikut menyanyi...
eh aku nak dengar zarul, amir ukays menyanyi tau...

* sistem audio macam ada yang tak kena...penyanyi tak dengar monitor...
tapi biasalah event besar² cam gini kan...

* amboi mami Didie, sakan melaram cam Lady Gagah dah ropenya ek...
cam tak kena jek...menakutkan tau...sib baik aku buka sesapa tau...

* ok, aku tak paham konsep LEDAKAN GEOMETRI tu...
kalu kasi konsep bunga dalam taman, aku pahamlah jugak...
ni??? hurmm..kena tema ke semua yang datang tu...

* amboi abil, dah serupa anugerah grammy award dah ko ek...
salam peluk sayam...eh laki orang semua tu tau...kecuali fizz fairuz tu...
si baik bukan laki aku...katanya peluk sahabat gitu...erkk...
tapi abil malam tadi, tak seksi di depan...tapi di belakang...sama jugak la tu...

* ramai kata parodi johan tu penyelamat keadaan...bagi aku sama jek...
sebab tu lawak dia kan...so bese bese jelah...

* ada yang cuba nak buat lawak, tapi buat lawak sendiri gelak...audience??? sibuk ngan hal sendiri...

* tak kesah pun saper yang menang Bintang paling popular...sebab aku bukan fanatik sangat ngan retis ni...yelah diorang menang kereta kan..kita plak dapat apa???
dapat penat bersorak kut...ok, aku nonton di rumah jek...

* agaknya kita dah takde penyampai radio lain yang popular dah kut...(dah ko tak undi kan...hahaha....)

* amboi bila menang...semua ko nak ucapkan terima kasih...kalu boleh sekampung semua...sampai lupa nak ucapkan terima kasih kat kelab peminat yang hadir ek...ke wat undian sendiri ni...tetttt...

* tapi oklah tahun ni buat kat stadium putra...takdelah sesak aku nak p genting kan...hahaha...

so next time harap penganjur peka pasal ni seme...tak yah nak meledak sangat...
harap nak lebih bagus...rupanya so so jek kan...

beria aku kan...lagha semua ni...hahaha....

notadijariku: dari tadi aku dok perati kat FB semua...apalah kan...tak menang salah...menang salah...
orang tu menang pun dipertikaikan...hurm...rezeki masing² kan...
so no prejudis...aku nak tumpukan for my baju raya mission plak...

eh saper pembaca dapat ALMERA tu...berapa ribu borang yang ko anto ek...huhuhu....

17 comments

Monday, April 08, 2013 3:18:00 PM

MACAM2

Monday, April 08, 2013 3:20:00 PM

ieyda xminat artis mesia nie....tp artis korea memang ahntu..nak tuggu artis korea yg dtg sini masa Belia bulan 5, ade ke?hihihiihh

Monday, April 08, 2013 3:27:00 PM

sian Abg AA..*tetiba..hahaha

makcik Didie tu haihhh...malu haihh kt artis muda mudi yg jauh lg sopang..

Monday, April 08, 2013 3:33:00 PM

ini semua poyo...boleh tak komen cam ni kak.....

Monday, April 08, 2013 3:41:00 PM

sy anta 1555 borang....la kak..tu baru kena almera tu...

orang yang kat kolam tu berbayar tau....sbb tu terkinja2...

Monday, April 08, 2013 3:42:00 PM

tak kesah la cikmot.. sape menang sapa kalah.. tapi tengok cik ta naik petas tu.. adoiii mak.. mentang2 nak kawin ngan org muda katakan.. :P

Monday, April 08, 2013 3:53:00 PM

xambik tau sgt pun... ai bkn retis gitu kannn..

tp tgk jgk smlm part yg kuor lagu2 lama tu ... yg lain2 xtgk pung..

Monday, April 08, 2013 3:54:00 PM

tak tengok sbb tertido dengan dak Aish..

Monday, April 08, 2013 4:35:00 PM

hahaha...kumpulan penyorak yang dibayar untuk menjerit2...nonsense

Monday, April 08, 2013 6:08:00 PM

saya mencalonkan akak utk jadi pengacara mejelis thn depan, weeee!

Monday, April 08, 2013 6:21:00 PM

Tak tengok pun padahal mulanya mmg semangat giler nak tengok. Siap letak dlm reminder lagi. Bila
Dapat bantal abpbh pun ke mana. Nak nak pulak kat sepital ni.

Monday, April 08, 2013 8:37:00 PM

Setuju gak dgn komen hang ni.. :-).. ada je mcm tak kena acara mlm td..

Cuma part johan tu, sbb jrg2 tgk komedi, bila tgk dia beraksi gitu, lawak aa..mencuit ati..

Monday, April 08, 2013 8:51:00 PM

Afundi saya tahun dpan jd pengkritik bebas ye.haha.terima kasih semua

Tuesday, April 09, 2013 8:11:00 AM

erm..alynn rasa bosan..cam ada yg tak kena..pastu pengacara cam tak cukup reheasel jer..

mula2 dapat award didie pergh mmg terperanjat takott pun ada..fesyen cam tak leh diterima..kesian mangsa fesyen kot ye pun sponser..pikir ler anak2 yg tgh membesar kt rumah..

Tuesday, April 09, 2013 9:51:00 AM

Ayu layan jer..tapi part lagu2 lama tu..memang best & layan..

Tuesday, April 09, 2013 10:44:00 AM

Tak tgk sanga, tapi layan bile ella nyanyi..hehe

Tuesday, April 09, 2013 11:09:00 AM

sama la jemah tgk pon s so je...nak bergerak lebey stage pon ala2 geometri

Post a Comment