Wednesday, April 24, 2013

Craving Punya Pasal


ari apa tah aku cuti...sebab nak bawa iris p cucuk untuk satu tahun 6 bulan...
dah alang² cuti lepas p cucuk iris, laju jek ke alamanda...
ditemani ngan mek iris tu...
sampai sana, p beli COOLBLOG...
dua sekali aku beli...chocolate blog pilihan saya...
amik ko, dua sekali aku beli...

pastu p BIG APPLE...pilih 'epal' mana yang nak, terus balik...
kejap jek p, tak larat lelama dukung anak dara...

kemain ko dok berdiri dalam kereta kan..
sib baik ibu pemandu yang berhemah...hahaha...
hemah la sangat...puihh...

ok tu jek..mood masih kelaut...weee...

18 comments

Wednesday, April 24, 2013 10:41:00 AM

Iris.. Iris.. 4ever pretty girl

Wednesday, April 24, 2013 10:46:00 AM

aku jauh dari putrajaya...uhuhuhu

Wednesday, April 24, 2013 10:48:00 AM

Perghh smpi dua tu..mcm berbadan dua pulak ni..hahaha

Wednesday, April 24, 2013 10:49:00 AM

akak..putih gebunya iriss....apa rahsia??? eceh!

Wednesday, April 24, 2013 10:58:00 AM

sedapnya
nyum2

Wednesday, April 24, 2013 11:00:00 AM

alamak...sedapnyer BA ni..lama tak makan ni

Wednesday, April 24, 2013 11:02:00 AM

aku lupa alisha nye checkup ari ni ke semalam ek ... alahai ..lupa betui la ...tp die tu tgh mendemam 2 hari lepas ...

Wednesday, April 24, 2013 11:04:00 AM

aku penah bli cool blog sekali je
sebab tak sedap aku tak repeat
ke aku salah oder?
aku oder oreo pastu kan dia nye air rasa air teh tarik ke orang tu salah bagI?hehee
nnt aku nak try coklat plak rasa camane

Wednesday, April 24, 2013 11:06:00 AM

sedapnyer coolblog..

dah lama tak layan

Wednesday, April 24, 2013 11:09:00 AM

Wah!!! Sugar crush ni! Heheheheh....sy lagik suke coolblog dr chatime...tataulah nape. Heheheheh....

Awak, klik kat pic awan yg bertulis cerita-cerita kat sebelah entri sy tu....tuhlah die blog sy yg lagi satu....mehlah baca....

Wednesday, April 24, 2013 11:25:00 AM

huhu.. hari tu time pegnen.. teringin cool blog time bulan posa lak tu.. haiiii.. takkan nak beli tengah2 hari buta.. so lepas je raya.. terjah cool blog terus.. selesai sudah mengidam.. sampai skrg tak beli dah..

Wednesday, April 24, 2013 11:45:00 AM

dah lama tk minum coolblog tu, dulu masa adik keje giant tu selalu jugak minum..big apple cheese satu!!

Wednesday, April 24, 2013 11:51:00 AM

alamak tetiba ras terliur tengok big apple...

Wednesday, April 24, 2013 12:08:00 PM

big apple nih sesekali mkn mmg tak cukup seketul hehe nak dua tiga enam mungkin?baru puas :D

Wednesday, April 24, 2013 12:23:00 PM

msuim2 panas ni mmg sebab pekena ice2 ni lagi coolblog.. taste kite same la amek choc n bubble jugak ;)

Wednesday, April 24, 2013 1:26:00 PM

kak, xyah nk ke laut sgt la..

Wednesday, April 24, 2013 5:24:00 PM

Jgnla kelaut..bahaya!!

Thursday, April 25, 2013 10:28:00 AM

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Post a Comment