Wednesday, April 10, 2013

Masterchef Selebriti Malaysia Musim Ke 2 Kembali


semalam nengok kat FB MASTERCHEF MALAYSIA diorang dah reveal para peserta untuk Masterchef Selebriti Malaysia untuk Musim ke 2...

Antara Peserta untuk musim ke 2 ni adalah...
Afiq Muiz 
Datuk Aznil Hj. Nawawi 
Cat Farish 
Celina Khor
Michael Ang 
Enot 
Keroz Nazri
Kenchana Dewi
Lydyawati
Sabhi Saddi
Norish Karman
Radhi
Rozita Che Wan
Sathiyya
Zain Saidin
Sharifah Shahora
Syanie
Syura
Yassin


cam biasa, setiap rancangan realiti mesti ada drama king/queen dia kan...
rasanya musim ni adalah tu....
tu pasangan couple hot skang tu ada...
che ta ngan zain...makin berdrama la nanti kan...

kalu tangan kami luka kena pisau...zain kan ada...kami tak yah risau la...hehehe

sesamalah kita tunggu rancangan ni...kalu tak salah ke udara pada 20 April ni kut...
mungkin la...

sibbaik ada afiq muiz.hahaha

12 comments

Tuesday, April 09, 2013 10:18:00 PM

Erm..tak tinggal pasangan couple tu dimana ada cik ta disitu ada zain..hihi

Tuesday, April 09, 2013 10:22:00 PM

Tu dia hot couple tu pun ada hihu..

Liya hanif
no23 jln pju 1a/16,
taman perindustrian jaya,
47200 petaling jaya,
selangor.

Wednesday, April 10, 2013 7:49:00 AM

Cam best je para peserta, tapi herm sllunya tak dpt follow btl2 pun ahkak ni, asek la terlepas siaran.. huu

Wednesday, April 10, 2013 7:55:00 AM

lepas ni confirm melekap kat tv..hihikkk

Wednesday, April 10, 2013 8:45:00 AM

afiq muiz tu ensem kan....kami malu la ada zain..kakakakkkakaakak

Wednesday, April 10, 2013 8:48:00 AM

hmm aku jrg nengok cite cenggini ... masuk jiwa la ....

tp aku suka che TA yg mantop tu

Wednesday, April 10, 2013 9:16:00 AM

nak tgk jugak tapi takde asteruk..huh!

Wednesday, April 10, 2013 10:35:00 AM

Ark! Zain ngan rozita? Okeh...

Wednesday, April 10, 2013 11:45:00 AM

Nak tgk che ta
Masak pakai bulu mata plesu
Jaga2 kang msk dlm makanan hahaha

Wednesday, April 10, 2013 12:24:00 PM

wah..nak mula dah..mcm menarik jer..tapi..ada plak pasangan sensasi tu..emm..mcm mana la agaknya nanti..

Wednesday, April 10, 2013 1:25:00 PM

samela pikiran kite..saje la letak kapel lam tu, pastu letak yang mulut lepas skali supaya kontraversi...emmmm afiq muiz laa

Wednesday, April 10, 2013 2:19:00 PM

Nan hado astronya...huhuhu...

Post a Comment