Tuesday, April 30, 2013

May Yang Dinanti


walaupun tak de BE yang sudi menempel kat blog usang aku ni...
tapi syukur kerana masih ada itu untuk aku...
terima kasih huggies...


tak sabar nak tunggu 31 May...baru leh cash out...
jadilah dari takde...huhuhu...

notadijariku: aku ada tapi tiada...camner tu???

23 comments

Tuesday, April 30, 2013 10:15:00 AM

perghhhh.. banyak tu.. bestnyeee.. kita lom sampai lagi nak cash out.. BE baru bertandang 1 je.. tu pun blom cukup nak beli aiskrim pun.. hihihihi

Tuesday, April 30, 2013 10:22:00 AM

jeles weh tgk org nak cash out
#masih menunggu cheque yg belum tiba

Tuesday, April 30, 2013 10:39:00 AM

hmmm byk tu amount nye kak .. tahniah ... aku nk dpt byk tu kena tgu setahun ..huhu

Tuesday, April 30, 2013 10:43:00 AM

Tak ada kt blog je ye, kt laman sosial lain ada koot... :-)

Tuesday, April 30, 2013 10:52:00 AM

wow..masyuk tu entry huggies hari tu..caya la..

Tuesday, April 30, 2013 11:09:00 AM

banyak masyukkkkk...
tahniah

Tuesday, April 30, 2013 11:11:00 AM

bestnya...camne nak dpt sponsor post camni?

Tuesday, April 30, 2013 11:11:00 AM

bestnya...camne nak dpt sponsor post camni?

Tuesday, April 30, 2013 11:21:00 AM

tahniah..byk tuuu..

Tuesday, April 30, 2013 12:10:00 PM

wahh..masyukkk..hehehe..tahniah yer

Tuesday, April 30, 2013 1:42:00 PM

Alhamdulillah...

Tuesday, April 30, 2013 2:51:00 PM

wahhh sikit lagi dah boleh cash out...best3..

Tuesday, April 30, 2013 3:00:00 PM

camne boleh dpat sponsored post ek..bestnya..neway tahniah ye!!

Tuesday, April 30, 2013 3:29:00 PM

waahhh sponsor post dpt 100. jeles mak yong tau x!

Wednesday, May 01, 2013 10:18:00 PM

wah , tahniah!tak reti la benda2 ni huhu

Thursday, May 02, 2013 9:51:00 AM

rezeki...
jue pun nak tunggu 31/5 nak cashkan..

Thursday, May 02, 2013 10:49:00 AM

banyaknyer ..

Thursday, May 02, 2013 1:05:00 PM

yeayyyy...aku pon tunggu end of may juga ni.

Friday, May 03, 2013 9:04:00 PM

byk tu nyah

Saturday, May 04, 2013 5:32:00 PM

ok jugak ada jugak akak dari saya takde lansung (TT)

Tuesday, May 07, 2013 3:34:00 PM

wahhhh...money, money, moneyyyy..

=)

Wednesday, May 08, 2013 1:28:00 PM

Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Byk koleksi shawl dan tudung2 menarik.. jgn lupa follow jg ye..insyaAllah HV boleh bagi special price.. =)

http://hijab-valley.blogspot.com

Wednesday, May 08, 2013 1:33:00 PM

Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Byk koleksi shawl dan tudung2 menarik.. jgn lupa follow jg ye..insyaAllah HV boleh bagi special price.. =)

http://hijab-valley.blogspot.com

Post a Comment