Thursday, April 4, 2013

Menang Ipod Touch??? Alhamdulillah...Ini Adalah Rezeki


hurmm...aku masih dalam mood terkejut ni...
nak dijadikan cerita, tadi aku ada terima satu panggilan dari pejabat Berita Harian...
mengatakan aku menang sesuatu...erkkk sangat terkejut..sebab aku tak pernah tau...
dan tak pernah amik tau pun yang aku ada menang apa apa dari BH ni...
siap orang tu tanya aku tak baca paper ke...hahah, kantoi mak nak...

kalu korang ingat balik aku pernah up dulu kat sini pasal kerja giler yang aku buat kan...
banyak jugak borang yang aku hantar kan...
masa hantar tu aku tak pikir pun nak menang ke apa...
aler sebabnya bukann aku sorang yang hantar borang tu..
so kalu ada rezeki adalah...kalu takde, takpe, itu bukan rezeki aku...

dan tadi, semangat mak korek, cari gali balik paper lama yang bertarikh 24 Februari lepas...
sebab dalam tu ada pengumuman nama pemenang semua...
haihh...orang tu kata 20 Februari...penat mak belek satu persatu tau...
sib baik jumpa...

ni dia keratan sorat khabar yang tertera nama pemenang...
setelah berbulan berlalu, mak baru perasan...hahaha...kesian kan...
eh kalu menang Galaxy Tab2 tu kan best...

tapi tapi tapi...nama mak tersenerai pemenang IPOD TOUCH tu...
alhamdulillah...ini pun rezeki...
spot la mana satu nama mak...
dah publish dalam soratkhabar...tak leh nak tutup lagi pung...

tak rugi aku anto borang macam ni banyak banyak itu hari...
yelah menda free jek kan...

tadi orang tu kata, adiah kena collect pada 6 April atau 7 April ni di bukit jalil sana...
alahaii...inshaAllah, mak gagahkan diri nak p amik kat sana...
harap takde masalah yang melanda...amin...

pepun terima kasih Berita Harian kerana memilih nama mak sebagai salah seorang pemenang...
sungguh sungguh sampai hari ni mak masih tak percaya lagi...

notadijariku: ada yang pm/sms/wasap mak tanya mak menang almera ke...
hahaha, idak la kak...menang ipod touch jek..nissan almera tu, mak tak anto borang pung...
huhuhu....

27 comments

Thursday, April 04, 2013 11:46:00 AM

Waaaa
Ini bukan poyo lagi haha
Tahniah! Berbaloi anta byk borang :)

Thursday, April 04, 2013 11:47:00 AM

fuyooo terrer rrr kakak..terbaik la...best2...

Thursday, April 04, 2013 11:52:00 AM

Perghhhh.... tahniahhhh

Thursday, April 04, 2013 11:53:00 AM

tahniah.. ha kan rezeki tu.. ipod touch mmg best leh online kt mna saja! hehe.. utk online jelah jgn berangan nk bt call ye..haha

Thursday, April 04, 2013 12:02:00 PM

bestnya yang... rezeki anak2 la kan...

Thursday, April 04, 2013 12:05:00 PM

wei kak, bestnyaaaa!!!!! tak sia2 buat keje gile kan hahahaahah..

tahniah!!!!!

Thursday, April 04, 2013 12:09:00 PM

Tahniah.

Thursday, April 04, 2013 12:09:00 PM

tahniah kak..ada gak rezeki akak..

Thursday, April 04, 2013 12:11:00 PM

tahniahhh...bestnya la..kalo dah rezeki mmg tak ke mana..

Thursday, April 04, 2013 12:13:00 PM

hhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

best gila ...menang hadiah beb...
rezeki..rezeki..rezeki

Thursday, April 04, 2013 12:26:00 PM

Hah! Tau dah mane name mung! Hahahahahah! Eh, kite sebaya lah!!! Hehehehehe.....

Tahniah. Dpt Ipod. Nanti kasi abam dgr lagu nasyid eh? Iris n kakak sekali lah. Heheheh....jgn berebut, dah.

Eh, jgn tkut nak tegur kite. Kite klu bad mood, kite tak letop kat org yg tak berkenaan. Hehehehe!

Thursday, April 04, 2013 12:42:00 PM

wah....cayalah..tak rugi antar2 borang hari tu..apa pun ..congrats!!!

Thursday, April 04, 2013 12:45:00 PM

Tahniahtahniah..hehe

Thursday, April 04, 2013 12:47:00 PM

tahnah
xsesia kan
aku bab kolek adiah tu la yg aku pikir patploh pat kali nak join contest skang
klw dok kl xpe

Thursday, April 04, 2013 12:52:00 PM

TAHNIAHHHHHHHhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!

Thursday, April 04, 2013 1:35:00 PM

wah, bestnya!!!!!!!!
tahniah!

Thursday, April 04, 2013 1:41:00 PM

Tahniah.

Thursday, April 04, 2013 2:33:00 PM

tahniah kak......

Thursday, April 04, 2013 2:38:00 PM

tahniah kakak

Thursday, April 04, 2013 3:21:00 PM

tahniah..tk sia2 antar..ipod touch pn ok..ratusan juga rege...

Thursday, April 04, 2013 3:23:00 PM

tahniah.. rezeki tu ... ipod tu ape ... yg bubuh lagu tu ke... hahaha aku ni buta gedget ....mls nk google ...

Thursday, April 04, 2013 4:39:00 PM

tahniah..untungnyer!

Thursday, April 04, 2013 5:49:00 PM

xkesah la adiah ape pon oi asalkan hadiah dh tentu2 free...

Thursday, April 04, 2013 8:39:00 PM

Waah thniah... bukan senang nk jd yg bertuah :-)

Friday, April 05, 2013 4:57:00 AM

Wah Tahniah.. berbaloi-baloi.
Btw, memang biasa eh paper publish nama penuh pemenang dgn id gitu. I tak perasan lak before.

Friday, April 05, 2013 7:53:00 AM

siap tahan den semato² nak tunjok paper tuhh...riak bonar!..muahahaha...congrats anyway bebeh..

Friday, April 05, 2013 10:33:00 AM

Tahniah,.,, mmg murah rezeki. Betul cikmot nie...

Post a Comment