Tuesday, April 9, 2013

Nak Jadi Incredible Hulk Ye Nak???


ok, dah abis citer pasal anak orang...
sambung citer pasal anak sendiri plak...boleh???

sobs...sedih tau...ari ni aku nak cerita pasal baju melayu pink tu...
arghh...meruntum jiwa raga mak ni tau...
bila mana anak nak jadi HULK...

kisahnya hari jumaat lepas, masa amik abam di tadika...
sekali chekgu dia kata baju dia koyak kak...
dia koyakkan masa nak bukak baju....
owhh ok jawab aku...

sampai rumah sekali nengok...mak aihh anak...apa dah jadi ngan baju melayu ni...
meruntum jiwa raga mak ni tau...
dah la menanar mencari baju melayu ni time nak digunakan...
yelah cari time bukan musim dia kan...susah la nak jumpa...
rege pun boleh tahan...

nak nengok rupa baju melayu yang terkoyak tu???
ni dia...

*



*



*



*



*



*



*



*



*

so how?? kalu jahit pun nampak pincang dah baju ni...
ke nak kena buh lace bunga bunga ni....
arghh ko memang bam...
suka wat ibu sakit jantung...
sobs....

ok pasrah...kena beli baju lain la gamaknya...up ke saiz 30 la plak...

17 comments

Tuesday, April 09, 2013 10:20:00 AM

hahaha sabar je la

Tuesday, April 09, 2013 10:23:00 AM

sian abam..ada ke HULK ibu kata..

Tuesday, April 09, 2013 10:31:00 AM

adoooiiiiiiiiiiii btl2 hulk anak ko ni ekekekekkkkk

aku rasa baju beli jahit mmg tak brp kukuh. jahit tepi dia trs kelim. dpt bdk yg kuat tarik je dh tetas. ko tempah lah zan.

Tuesday, April 09, 2013 10:31:00 AM

Hahahahahah! Sori sbb sy gelak bsr tp tercuit lak ati ni bile baca entri abam ni. Olololo...sian abam. Bajunya koyak. Dia tak sengaja la tu awak. Hahahahaha....

Tq sbb entri ni. At least, sy bersmgt sket. Heheheheheh.....mood tak bape nak stabil. Huuuuuuuuu~

Tuesday, April 09, 2013 10:39:00 AM

dia nak buka baju tu ketat sgt la tu...tht why terkoyak...kena beli baru la ibunya..hehe...

Tuesday, April 09, 2013 10:39:00 AM

Amboi! Mcm tu sekali

Tuesday, April 09, 2013 11:00:00 AM

hahahahaha... tak per.. ibu nanti beli size besor sket ye.. anak dah makin berisi tu.. :D

Tuesday, April 09, 2013 11:03:00 AM

Lemah jantung ciknad nengok ni bang irfan...

Tuesday, April 09, 2013 11:07:00 AM

tempah la... tapi buat butang depan labuh sikit...

Tuesday, April 09, 2013 11:23:00 AM

udah x muat...kkaakakakakakak kena kasi hulk la...kjkaaaka

Tuesday, April 09, 2013 12:17:00 PM

hai akak :)
knp eh blog akak berat?..

Tuesday, April 09, 2013 1:10:00 PM

mmg betul2 nk jadi hulk abam mok tu..sabar la omak nye..

Tuesday, April 09, 2013 1:35:00 PM

Ishhhhh...mcm tau abam ni.....
Gelak cik ya baca tau..

Tuesday, April 09, 2013 1:48:00 PM

Aiyaak abam abam.. dahsyatnyeee... :P

Tuesday, April 09, 2013 2:09:00 PM

miahaha..mmg ganas ko abam

Tuesday, April 09, 2013 2:50:00 PM

hahaha mmg hulk betui ni ... ye la kak fahim ckp cekgu ajar buka bj tarik kolar baju pastu tarik ke atas ....byk jugak la bj fahim yg leher luas ...huhu

Tuesday, April 09, 2013 8:13:00 PM

Hulk kler pink... hihi

Post a Comment