Wednesday, April 17, 2013

Nasi Ayam Kampung


sedap dan menyelerakan...
lokasi, berhadapan dengan veladrome cheras sana...
masakan kelate adalah yang terbaik...

ayam kampung yang lembut...
amik 4 ketul...satu sorang kekdahnya...
dan juga sup tulang...

nengoklah abam makan...sangat menyelerakan...

kalu p sini, p kedai yang ujung sekali...
tu dia nama kedainya...

kredit pic from this blog
yang atas tu from my own...

leh dok bawah pokok jugak...
masa kami p tu orang tak ramai lagi...
nak balik jek, makin ramai lak orang datang menjamu selera... 

next time boleh datang lagi kan bang???

19 comments

Wednesday, April 17, 2013 3:44:00 PM

ouh... tahu ni kat sebelah veledrom tu kan..
waa dah lama gak tak makan kat situ.. masih hidup ya kedai tu.. memang suka gak ayam kampung kat situ..
aisshhh nak kena pi gak ni bila bila.. air durian belanda nya sedap.. tak tahu ada lagi ke tak..

Wednesday, April 17, 2013 3:44:00 PM

lapar perutku tgok ayam kampung tuh..ramai mkn berhidang kt ctu...lenkali kalo pi, mu order air durian belanda..mantoppp

Wednesday, April 17, 2013 3:47:00 PM

pernah makan kat sin tapi beli bungus jer.mmg sedap, rami org plak tu..

Wednesday, April 17, 2013 3:48:00 PM

sedap nmpk ayam kampung tu..kt wangsa maju ada gk aritu tgk kt jjcm tp tk try lg

Wednesday, April 17, 2013 4:03:00 PM

sedapnya

Wednesday, April 17, 2013 4:04:00 PM

ayam kampung isinya sedap tu...pyh nk cari...

Wednesday, April 17, 2013 4:09:00 PM

jauh g makan kak
aku pnah skali bos bawa mkn sini
sebab fes day keje
dr klcc lunch smpau cheras smata nk mkn aym kg

Wednesday, April 17, 2013 4:17:00 PM

lama menghilang kak..terliur tgk abam mok mkn ayam tu..

Wednesday, April 17, 2013 4:17:00 PM

bestnya dapat mkn ayam kg....

Wednesday, April 17, 2013 4:34:00 PM

MQ tak payah gi jauh2... Area ofis ni jalan kaki je, memang jual ayam kampung... restoran hassan..

Wednesday, April 17, 2013 6:46:00 PM

Oooo biler tgk lokasi bwh pokok tu br teringat..ni posrt alynn dgn hubby ms cintan cintun..aaaa terus terasa nak ke sana..mmg terbaikk lar ayam kg dia..

Wednesday, April 17, 2013 7:08:00 PM

Berselera tgk abam mkn

Thursday, April 18, 2013 7:18:00 AM

syiok tgk suasana kedai kpg ni..sup tu nmpk trangkat!

Thursday, April 18, 2013 7:32:00 AM

Bestnye.. kalau isinya lembut sedap aa pekena ni...

Friday, April 19, 2013 9:32:00 AM

hadoiii teringinnya tgk abam mkn!

Friday, April 19, 2013 11:35:00 AM

Pernah mkn kat situ. Kedai selau full house.

Friday, April 19, 2013 4:38:00 PM

Peh!! Menarik ni. Ni yg nak terjah sane. NAk2 bile tgk abam makan tu. Terbukak terus selera. Abam klu mkn lua, air tu order utk die sorang ke? Wahhhh!

Sunday, April 21, 2013 10:35:00 AM

Sup tulang tu nampak superb :D

Wednesday, April 24, 2013 7:50:00 AM

syok tgk abam makan..terliur juga tgk.owh kat area situ..bila2 leh terjah gak

Post a Comment