Thursday, April 11, 2013

Our First Photo Magnet by Photodelivery


itu hari, ujung bulan mac kalu tak silap, aku ada beli satu deal dari Streetdeal ni...
deal untuk wat photo magnet...
ok, nengok rege agak murah, apa salahnya membeli kan...
sebab dah lama mencari photo magnet cam gini...
lagi pulak aku kan FMCollector...saya suka saya suka...

8 pcs 2x3 photo magnet = RM19 sahaja...
ritu aku dah beli satu voucher...hari selasa lepas dah selamat beli lagi satu...
sebab bila terima Photo Magnet sendiri, nampak comel plak...hahaha...
tu yang jadi tamak tu... :p

dan hari isnin lepas, dah selamat terima ke lapan lapan keping Photo Magnet yang telah diredeem..
saya suka saya suka...
kalis cap jari gambar ni...

suka plak nengok Photo magnet cam gini...
tu yang tak sabar nak redeem voucher baru ni...hahaha...

notadijariku: bilalah nak buat photobook pulak...hurmm

16 comments

Thursday, April 11, 2013 12:14:00 PM

hebat :)

Thursday, April 11, 2013 12:20:00 PM

So sweet....

Thursday, April 11, 2013 12:21:00 PM

tak penah buat pon..padahal teringin je

Thursday, April 11, 2013 12:30:00 PM

Tu la..ayu nampsk gak promo ni, tapi tak sempat nsk beli...dah abis..

Thursday, April 11, 2013 12:43:00 PM

cam lawa je
mcm FM tu ke?

Thursday, April 11, 2013 12:56:00 PM

wa...beli jadik new hobby nie...

Thursday, April 11, 2013 1:54:00 PM

Awat tak perasan eh deal ni.. huu...nak kena cek balik email ni.. canteeekkkk!

Thursday, April 11, 2013 1:54:00 PM

cikmot kat kizzitgram pun leh tempah cam ni gak.. dua hingggit sekeping.... membe liya dah tempah kata ok.. liya pun ingt nk try kat sana gak huhu :)

Thursday, April 11, 2013 2:05:00 PM

Eh!! Comel lak tgk photo magnet ni. Nak jugaklah bt mcm ni...heee~

Thursday, April 11, 2013 2:17:00 PM

hurm..... macam best jerk...

Thursday, April 11, 2013 2:25:00 PM

mmg best ... cantek gile kak ...

Thursday, April 11, 2013 3:37:00 PM

ye la ye la aku bg gambr sat lagi

Thursday, April 11, 2013 3:48:00 PM

lawooooooooo... tapi tak pandai camnen k redeem hahaahahah... kecian kan saya niii

Thursday, April 11, 2013 4:23:00 PM

Cantik. Murah lah.

Thursday, April 11, 2013 7:58:00 PM

Syioknyer..fm pic family..harga oun berbaloi2..fm nyer pun besar..

Friday, April 12, 2013 12:08:00 PM

Comellah.. Murah juga tu

Post a Comment