Thursday, April 11, 2013

Pertama Kali Di Wong Solo


semalam kan aku ada exam kat UKM, Bangi sana...
paper kedua abis jam 12 tengahari...
dan paper last pulak start jam 2:30 petang...
untuk mengisi masa yang ada tu, member ajak makan kat luar...kes dia takmo makan kat kafeteria dalam UKM tu...aku selaku driver mereka, on kan sahaja...

tempat yang dituju adalah Wong Solo...
owhh ni adalah kali pertama aku makan ayam penyet kat sini ye...
selama ni dok baca...dok dengar orang bercerita jek...
so apa salahnya mencuba kan...

sebab aku blur blur nak pilih menu apa, aku amik set jelah...set Ayam Penyet...

dan cam biasa, air sirap sudah..

komen aku: ok sedap la nasi ayam penyet ni...
rasanya ada pedas-pedas tu yang best...
rasa nak makan lagi la lepas ni...hehehe
tapi nanti leh cuba menu lain plak...

18 comments

Thursday, April 11, 2013 9:44:00 AM

kan...mmg bila dah makan, nak lagi..pasni tolong ajak jemah hokeyy..akkakakk

Thursday, April 11, 2013 9:46:00 AM

nyum2

Thursday, April 11, 2013 9:54:00 AM

sambal dia kawwww sgt kan..




kak, sy xpakai dh no 013 tu.. pakai 012 je.. akak ada x no tu? sabtu depan insyaAllah sy g umah akak anta kad eh..

Thursday, April 11, 2013 9:57:00 AM

nasi penyet wong solo mmg pujaaan hatiku.sedap wp pedas tahap meleleh air hidung..haha

Thursday, April 11, 2013 10:15:00 AM

haha. klu pegi sini tak order menu lain dah. makan ni jer.. hihi

Thursday, April 11, 2013 10:18:00 AM

Bg aku dlm bebanyak ayam penyet
wong solo paling best
sebab dia nye sambal power
pedas verapi

Thursday, April 11, 2013 10:21:00 AM

Sedap nampak, blm pnh rasa...

Lama sungguh tak jejak bumi bangi, ukm apatah lg, 10 tahun suda berlalu rupanya wktu belajarku ..ukm di hati :-)

Thursday, April 11, 2013 10:27:00 AM

saye suke lg makan ayam penyet kat wong solo dari ayam penyet AP tu..menu yg same tp rase meke lain2..

Thursday, April 11, 2013 10:47:00 AM

MQ selalu makan Wong Solo area sek 7 s.alam tu.. Sedapnya...

Thursday, April 11, 2013 10:53:00 AM

wong solo... tak penah sampai....

Thursday, April 11, 2013 11:02:00 AM

nama wong solo ni mcm penah dengar.. nanti kalau lalu leh singgah.. :D

Thursday, April 11, 2013 11:14:00 AM

aku tak penh pi pun .... sian

Thursday, April 11, 2013 11:44:00 AM

my auntie keje kat UKM tu... dia memang suka gila makan kat wong solo tu... katanya sedap tp kita lum try lagi..

Thursday, April 11, 2013 11:46:00 AM

boleh try..tapi kena carik kedai dlu..

Thursday, April 11, 2013 1:55:00 PM

pernah makan nasi ayam penyet ni tapi tk pernah makan kat wong solo nie hehe

Thursday, April 11, 2013 3:08:00 PM

Wong Solo? Kat ne tu? Bangi? Mmmm....jauh benor.

Thursday, April 11, 2013 4:24:00 PM

Tak pernah mkn lagi kat wong solo nih.

Friday, April 12, 2013 12:10:00 PM

Satu hari nanti pastu ku terjah jua...

Post a Comment