Friday, April 12, 2013

Selamat Datang...Selamat Tinggal


Ari apa tah aku pun dah lupa,hubby ada bawa pulang decoder astro beyond ke rumah.aku pun tkde tanya banyak mana yang terbaik dan tidak membebankan aku polo je.bagus tak...bagus tak???

Dan ari isnin lepas dah selamat sudah aku terminate astro yang ada kat rumah ni.siap bagi alasan kt pihak astro tu aku nak pencen.tu yang nak terminate akaun tu.ok alasan aku kukuh dan diterima pakai.hahaha.mudanya nak pencen dah..sila percaya...

Ok skang dah bleh nengok semua channel dengan beyond definisi tinggi ni. eh channel 393 pun bleh.ini sudah bagus.hehehe.kdrama gtu. Idup kpop.eh tetiba...
Selamat tinggal biru...selamat datang putih...
Terkial kial nak guna remote kaler putih ni haih...

10 comments

Thursday, April 11, 2013 9:48:00 PM

Takde estruk huhuhu

Friday, April 12, 2013 7:43:00 AM

bagus lah dapat jimat jgk duit bayar esteruk tu..hehe

Friday, April 12, 2013 7:51:00 AM

Eh kenpa kena terminate astro eh..k.eina cuma upgrade..dr biru ke putih gak, no charges pemasangan tapiinyee... bulan2x dah naik charge dia..hu.. walhal astro yg call paksa suruh upgrade..huu..

Friday, April 12, 2013 9:05:00 AM

wow,ini sudah bagus..haha..

Friday, April 12, 2013 9:26:00 AM

semalam astro call gak upgrade byond ni....mmmm tak mo mak cik..lalallalallal

Friday, April 12, 2013 9:30:00 AM

pakai njoi je pun.. jadik la..

Friday, April 12, 2013 9:49:00 AM

umah ai dah lama dah remote putih tp ai takd e beyond tak daftar pun kekal ngan pakej lama tp decoder ngan piring je hitam ...hihih

Friday, April 12, 2013 12:06:00 PM

Samala kite, tekilkia nak menggunakannmasa baru tukar dulu...hehe

Friday, April 12, 2013 12:23:00 PM

ooo dh tukar yer...

kita pn ada org astro duk promote...tp mls tul nk tukar..hehe

Tuesday, April 16, 2013 8:18:00 AM

pesal ekau terminated?..bukan ko upgrade jo ko?...PVR wehhh, PVR...baru beshhh!!!...bleh powed, bleh rewind...kekadg pause gitu..mihmihmih..

Post a Comment