Friday, April 19, 2013

Siti Situ Sana Sini III


ok, aku kembali lagi semua...
lama aku menghilang kan...ekseli tak kemana pung...
hilang di blog jek pung...kat INSTAGRAM, hari hari pun ada...kan???
beselah, bila malas merasuk pandang blog pun jadi lemau...adat seorang blogger kan...

so hari ni aku tempek jelah gambar yang ada...dengan pengceritaannya sekali...

Gambar 1
my only son for now..syahdu omak ni nengok ko tido nak...
time tido la kan...tapi time ko sedo, hayamak...bisa gugur jantung omak ko bikin...
alahaii anak omak...

Gambar 2
tabiat tiap kali menunggu susu yang dibancuh oleh ibu...
pesyen apakah ini dik manis???
owhh mak suka kaler kuning...

Gambar 3
mak akan holding your hand till the end of myself princess...
#heartzyoudeepdeep

Gambar 4
projek memenuhkan tabung botol susu ni...
barulah leh tercapai nak beli paridah tuk raya ni...
eh???

Gambar 5
hasil dari beli deal kat streetdeal dari photodelivery buat kali kedua...
meriah gitu kan...
mak suka mak suka...nanti bila ada deal lagi, mak tanpa regret akan beli lagi dan lagi...

Gambar 6
tiap hari tak kira siang malam pagi petang, bila dan jadi melambak...
nilah kejaan si emak...
basuh botol botol susu anak anak anak semua...
malas ok!!! korang tak reti ke basuh sendiri nak...minum jek pandai ek???

Gambar 7
suasana di waktu malam...
tido pun ada turutan kan...
nengok anak bujagn mak, tido pakai suar pendek jek...lately cuaca di waktu malam agak membahang kan...
sorilah anak3 semua...mak tak mampu nak pasang ekon...
takpelah, panas dunia kan...

Gambar 8
petang semalam lepas balik keje pau hubby belanja burger bakar di rawang...
eh rawang burger bakar di bangi la...hehehe...
mekasih bang, kenyam makan petang tu...

ok, ada yang komen kata tak tau nak komen yang mana satu bila letak gambar cam gini kan...
takpe, leh jek komen ikut turutan gambar yang aku buh tu...
hehehe, bajet ada jek yang nak komen kan...

ok got to go...
thanks for sudi drop by...
sorilah kalu jarang jarang nampak aku datang melawat...
aku ada...tapi kadang takde...sekarang tak sama cam dulu...
work is my priority...sobs...
daaa....

20 comments

Friday, April 19, 2013 9:45:00 AM

tomei2

Friday, April 19, 2013 9:52:00 AM

welcome back kak..sy nak komen gmbar tido tu elok je dorang ikut susunan..hehe..

Friday, April 19, 2013 10:16:00 AM

best jugak bace enrty cam ni perlbagai..hehehe..
nak buat jugak la..

Friday, April 19, 2013 10:34:00 AM

Emmmm... Takpe

Friday, April 19, 2013 10:56:00 AM

Aduhai pipi Abam tu, rasa macam nak gigit-gigit.......

Friday, April 19, 2013 11:14:00 AM

samela ngn kte, anak sorg pun, botol susu macam anak empat..hehe..mlas nak membasuh...haa

Friday, April 19, 2013 11:41:00 AM

Iyerlah...org tu skang active kat instagram skang kan ☺☺

1) Abam mok yg mantop
2) Comelnya adik manis posing mcm tu
3) Sweet pic ☺☺
4) Byk duit tabung. Smoga tercapai hasrat nak sambar FNJ
5) Nak buat jugalah
6) Byknya botol
7) Kebetulan ke apa ni ☺☺
8) Bangi kat mana beb?

Friday, April 19, 2013 12:05:00 PM

tang bab basuh botol susu semua kejaan si suami..hat tu mak surrender..tkdan nak bt kejaan lain..hihi

Friday, April 19, 2013 1:06:00 PM

Heee... taktau nak komen:P

Amboi semangat2 anak hang ye ..suka tengok..

Mlm2 memang panas skrg..anak akk, takmo berbaju..huu.. si abg je la mak dia benrkan, adik wajib berbaju lg..

Friday, April 19, 2013 4:31:00 PM

semakin sebuk ke sekarang ni kak ... ptt la jarang dah kite terserempak ...

Friday, April 19, 2013 4:36:00 PM

Gambo 1 - Aduh mak. Pipimu itu abam. Menawan kalbu betul-lah!

Gambo 2 - Rebel ke ape tu?

Gambo 3 - Comel-comel

Gambo 4 - Yeke paridah? Tak sbr nak tgk raye t...hehehehe...

Gamba 5 - Nak jugak! Nak jugak!

Gamba 6 - Sy, anak sorang pun seksa ouh!

Gamba 7 - Inilah gamba yg plg sy suke!!! Hehehehehe....comelnya....nak2 si abam tu. Alahai...sedap tol gaya tido die tu...

Gamba 8 - Terbeliak mata jap. Igt g Rawang, mkn sane. Heeeee!

Aisehhh! X puas tgk. Dah lama tak bukak insta. Tenet ku lembab. Nyampah tauuuu!

Sunday, April 21, 2013 10:35:00 AM

Ok, 1st beger tu memang terliur abes
2nd gmbaq tidoq abg yg 1st tu memang comel.
3rd botol susu tersusun memang cantik..hehehe
4th, comel adik manis menunggu mamanya bancuh susu ;)

Monday, April 22, 2013 12:11:00 PM

abam tdo selak bj gitu same mcm anak aku amsyar..anak no 2 mmg gitu kot kan..hehehehe..ha ah wei..skang ni mlm bahang la..

Tuesday, April 23, 2013 8:32:00 AM

samalah..mood nak apdet kelaut..
tp tak apdet blog winduuu.

Wednesday, April 24, 2013 8:26:00 AM

ehehehehehe aku katam ini kali...


nti ada great deal habak mai kat aku sama noh

Wednesday, April 24, 2013 8:26:00 AM

ehehehehehe aku katam ini kali...


nti ada great deal habak mai kat aku sama noh

Wednesday, April 24, 2013 9:55:00 AM

1 entri..mcm2 cerita ade kat dalam..xtau nk komen..semua best..hee

Wednesday, April 24, 2013 9:59:00 AM

random photo la gini yer...hehe

kita pun dh terjebak ngan random photo..kekeke..

hmmm..but now..sama la lama dh menghilang kt blog...sm ngan u la..kejap ada..kejap tk de..hikss

Wednesday, April 24, 2013 5:26:00 PM

Blm pnh cuba burger bakar..caya x..huhu..kesian

Wednesday, May 01, 2013 12:51:00 PM

haiiii... lama tak menjenguk ke sini....huhu belog mmg tahap bersawang rumah hantu haha...
your blog still macam dulu sempoi aje hihi

www.die-yah.blogspot.com

Post a Comment