Saturday, April 13, 2013

Terima Kasih Daun Keladi


alhamdulillah, hari jumaat lepas, dapat kol dari bahagian admin...
katanya ada 2 parcel aku yang belum dituntut...
aku jadi tertanya tanyalah kan...sebab kalau melibatkan parcel sendiri, memang laju jek aku akan tracking barang tersebut...
tapi yang ni aneh pulak...sebab lambat dituntut...sangat mak muskil...

tapi bila dah diambil parcel tersebut barulah tau siapakah sendernya...
terima kasih buat mamy harraz dan kak noraidah (FM group) di fb...
sebab sudi menghantar FM dan ole ole lain kat mak ni ha...

ni kiriman dari mamyharraz aka yati sabri...mekasih fren...
ada 3 ketul FM, sebuah novel...speechless mak dibuatnya tau...
tunggu kiriman dari saya pulak ye...

ni pulak FM, keychain dan pensel ada lambang negara brunei...
sangat suka sangat suka...terima kasih kak noraidah...

16 comments

Saturday, April 13, 2013 10:51:00 AM

syioknya dia...

Saturday, April 13, 2013 11:27:00 AM

Oo dh dpt fm brunei..
Ok cancel la
Hihi

Sunday, April 14, 2013 8:35:00 AM

aku pos brg takde publish dlm blog pun?

;(

Monday, April 15, 2013 7:39:00 AM

Best... untung ada ramai kenalan.. :-)

Monday, April 15, 2013 9:15:00 AM

wahhh rezeki2 ... parcel yg tak dijangka

Monday, April 15, 2013 9:25:00 AM

Bestnyer fm brunei yg sonoknyer tu..

Monday, April 15, 2013 11:54:00 AM

untung la....


kak, tu gmbr kawen sape?

Monday, April 15, 2013 2:22:00 PM

aku tak bli pon fm legoland wei
dah ko tak replt ritu hehee
25 seketol mampos! hahaa

Monday, April 15, 2013 3:16:00 PM

Bestnya.

Tuesday, April 16, 2013 2:18:00 AM

Nak address kat Berlin tak? hehehe saya pun nak jugak feel jumpa abam posmem :0

Tuesday, April 16, 2013 2:11:00 PM

bestnya...
atas kesilapan sendiri..FM kita dapat sampai sekarang sedih betul...
hahahahahhahaha

Wednesday, April 17, 2013 3:53:00 PM

bestneyr dpt gift

Wednesday, April 17, 2013 4:09:00 PM

Fm yg best lain aku xdulik haha

Thursday, April 18, 2013 9:24:00 AM

kasih disambut hehe.
best kumpul fm ni..makin lama design makin lawa2
gerammm je nak kumpul buat koleksi.

Tuesday, April 23, 2013 10:29:00 PM

salam kenal dr m3h
done follow
http://mama3heroo.blogspot.com/

Wednesday, April 24, 2013 7:50:00 AM

syok dpt adiah2 menarik tu..tahniah yer

Post a Comment