Monday, May 13, 2013

DATING | Iron Man 3??? Saya Sudah


hari rabu lepas, mak cuti rehat...ikutkan mak nak cuti pai habis minggu ni...
tapi ada keje yang perlu dibereskan...mak datang opis hari khamis....
pru13 baru jek melabuhkan tirai...dan ada orang tu kemaruk nak nengok wayang...
mak polo jek...bukan orang lain pun kan...
kalu idak, jangan haraplah mak nak masuk panggung wayang...
malas...baik nengok wayang kat rumah ja...hehehe...

hubby ajak p nengok Iron Man 3...
so TGY Mines jadi pilihan...
pelik mak ni...Iron Man 1 dan 2 mak tak pernah sekali pun layan...
tetiba leh layan plak Iron Man 3...erkkk apakah???

amik couple seat...feeling anak remaja sedang bercinta...
sambil kuis menguis...hahaha...hover betul...

dia cinta hati saya...
beli popcorn ye bang???

yelah, beli popcorn la...
dekut la tak kasi barang luar masuk...
baru ingat nak makan nasi lemak sambil nengok wayang...huh...

kesimpulan citer Iron Man 3 tu...tah la weii...
sebab aku tak layan pun Iron Man yang terdahulu...
tapi hok ni yang aku tau...eh ensem plak herodia...saper tu Robert John Downey Jr. ek...
hahaha...tahuk plak kan...lalalala...

12 comments

Monday, May 13, 2013 10:10:00 AM


Ala ala kapel sedang bercinta plak gayanya
=p
Ehhh mmg sentiasa bercinta punnn apadaaa

Monday, May 13, 2013 10:37:00 AM

bertahun tahun tak tengok wayang..sekarang nak tengok cite baru suh hubby donlod jer.. hehe..

Monday, May 13, 2013 10:38:00 AM

:)singgah sini

Monday, May 13, 2013 10:57:00 AM

aku je la tak merasa tgk wayang ...hahahha

aku suka ironmen ..semua pakat dah tgk yg no.3 je belum kesian ....

Monday, May 13, 2013 11:04:00 AM

alamak jeles...mmm..dapat tgk kejap je, pastu kuar...izz beyakk

Monday, May 13, 2013 11:17:00 AM

haha..lawak bace entri ni..m3h pun dah lame tak tgk wayang sejak ade ank kecik ni.takut nk masuk..kang melalak pulak..haha

Monday, May 13, 2013 11:53:00 AM

phewitttt...detim2 gitu...ahahahha..best laaaa cite iron man..dh boleh2 tgk yg sebelum2 nie ku..ahahaha

Monday, May 13, 2013 12:16:00 PM

I'ved watch this movee last week with hubby..

Great Muvee..

Hai, you wanna be my friend?

Monday, May 13, 2013 3:17:00 PM

dah lama sgt tk tgk wayang bersama..asyik beli dvd je layan kt umah.

Monday, May 13, 2013 4:18:00 PM

org tu baru nak rehat ke...eheheee

Tuesday, May 14, 2013 10:08:00 AM

ramai yg ckp cita nie best tapi Ayu memang layan la.Hubby jer yg busy nak tgk..but confirm beli DVD jer nanti nie..

Tuesday, May 14, 2013 3:56:00 PM

ala bestnya pegi tgk wayang bercouple..hehe..

anak2 tiggl mn? hehe

Post a Comment