Friday, May 31, 2013

Gambar Edisi Random Photo...Wrap It!!!


ok salam jumaat semua...
mari kita bercerita...pulihkan semangat yang kian menghilang jom...
malas nak citer banyak so aku sekalikan semua cerita semua gambar dalam satu entry...
kang boring lak nengok entry meleret-leret...huh...

Gambar 1
korang rasa apa si abam nak buat ni...terkejut adik tau ngan perlakuan si abam...
hagak hagak la abam weiii...

Gambar 2
craving ngan Chocolate Ice Blended Kopiesatu punya pasal...
sekali hubby beli 4 terus...
sorang satu, so no rebut ribut ok!!!

Gambar 3
van kuning pilhan saya...van yang menjadi igauan aku pada ketika ni...
murah kut es blended dia...
gambar masa hari belia itu hari...sempat gak aku snap...

Gambar 4
tshirt Forteen...saje snap gambar tuk tatapan orang di seberang...

Gambar 5
kat gerai Kopiesatu masa p KWC itu hari...
suka mak bulan ni dapat beli blaus tshirt yang baru...yey!!!

Gambar 6
lagak seorang kastemer katanya...hahaha...

Gambar 7
montel anak, montel si emak...:p

Gambar 8
meet my anak dara...

Gambar 9
ginilah mereka bila si abi bekerja di hujung minggu...
bosan kekdahnya...

Gambar 10
satu hari di hari minggu...cengeng ar si abam ni...
asyiklah nak menangis bila kena usik ngan kakak...
harap badan jek beso...

Gambar 11
gambar adik beradik malam tadi...sebelum tido kan jom posing dahulu...
hahaha...

Gambar 12
ni lah tshirt Forteen yang kat atas tadi tu...
bukan aku yang punya...tapi aku belikan tuk sahabat nun jauh di Singapore sana...
fanatik punya pasal kan...sanggup dia beli...
korang tau, harga pos laju ke sana lagi mahal dari harga tshirt ni tau...
gulps...pos laju ke Singapore RM50...erkk...
sib baik dia yang tanggung semuanya...huhuhu...

Gambar 13
my cheeky princes...hari hari ada jek perkara baru buat dia..
dan paling baru, dia sorang jek panggil aku ni MAK...bukan ibu...
apa apalah dik...mak pun mak la...
tapi kelakar la dia panggil aku ni mak...lain jek bunyinya...hehehe

Gambar 14
satu satunya gambar masa p Gold Coast Morib itu hari...
seriyes kemalasan melanda, sampai malas nak snap gambar semua...
hahaha, teruk tul...

Gambar 15
bila kerajinan merasuk, maka rajinlah aku ke dapur kan...
ni jek yang mampu mak masak...
tuk kenyangkan perut seisi keluarga...

Gambar 16
abam minta nasi lemak...
so here it is bam...
nasi lemak spesel tuk abam...

Gambar 17
baju tuk anak anak...rezeki mereka...
mekasih ya, akak tempek sini dulu...biar pun ya lum pos lagi...hahaha...
segan sungguh...

ok sekian...hehehe...

pening nak komen mana satu...
komen pada gambar yang korang rasa perlu sudah...hahaha...
tak pun komen jek hai...lalala....

ok bye...

16 comments

Friday, May 31, 2013 8:43:00 AM

untung org dpt tshirt dr obersi anak2 mu ituuuu..

danish pon dh mcm iris..sokmo gi mna org kata anak mat salleh..anak mu ye lah...anak i sikit2 je..hahahha

Friday, May 31, 2013 8:51:00 AM

ok la tu mak kak eh, eqal kadang panggil saya ni papa adessss!!!!!!

Friday, May 31, 2013 8:57:00 AM

lauk2 yg simple tuh la yg sedap.dh complete dh...arghhhh terasa2 chocolate ice blended tuh....nape kat kl nie xpenah jmp abg lori ice blended 1malaysiaaaaaaaaaaa.......napeee????????...hehehe

Friday, May 31, 2013 9:00:00 AM

Pagi-pagi melihat keceriaan gembar dari pelbagai sudur..SENI..

Like ice blended...

Friday, May 31, 2013 9:32:00 AM

untuk jemah ada tak tshirt forteen ni..kaakkakak

Friday, May 31, 2013 9:36:00 AM

sy vote gmba 15..
makanan...
i like=)

Friday, May 31, 2013 9:44:00 AM

Knp lama sangat menyepi..
Rindu aish kt u tauu!!

Friday, May 31, 2013 9:51:00 AM

hahahhaha......ni yg bikin malu ni....ni yg kena pos cepat ni.......petang ni ya pos.....insyaallah....sama2 kak.....doakan ya murah rezeki lagi yer.....

Friday, May 31, 2013 11:48:00 AM

dah besar dah iris ... dah lama tak nampak die ... makin comey ...

Friday, May 31, 2013 11:51:00 AM

I'm glad you're back. Cheewah..........

Saturday, June 01, 2013 11:13:00 AM

Suke betul buat n3 gini kan, pening kejap nk komen..ngee... tp iris wat muka cumel baju pink tu sgt kiut :-)

Monday, June 03, 2013 2:26:00 AM

Besar dah iris

Monday, June 03, 2013 9:54:00 AM

wahh abam makan nasi lemak ngan sambal yee .. x pedas ke dia dik

memang cute pic cenggeng abam tuu ekke ;)

Tuesday, June 04, 2013 8:20:00 AM

X puas tatap gambo. Comel. Gamba abam bt sy gelak. Hilang sket rs boring sy kat opis ni. Heheheheh....

Tuesday, June 04, 2013 9:28:00 AM

anak2 akak semua comel2 kan....
geram tengok abam...
gebu betul

Tuesday, June 04, 2013 10:31:00 AM

Salam,
Saya ida
Newbies blogger
comel nye anak-anak akak
Geram saya tengok
Terutama yang boy tu heheheheheh
Jemput lah meriahkan blog saya & jadi kawan saya
umielman.blogspot.com

Post a Comment