Monday, May 13, 2013

Murtabak Mee Segera


bukan aku yang masak...tapi hubby...
aku??? owhh aku kurang rajin kalu bab goreng menggoreng ni...hahaha...

sedap??? 
kata iris dap dap...
kata kakak, sedap abi buat bu...
kata abam??? sengih jek dia...walhal dah abis dalam 4 ketul murtabak...
haihh...kalu abi yang masak kan...selera korang ek???
dikriminasi betul...

kata aku??? senyum tak perlu kata apa apa...hehehe...

21 comments

Monday, May 13, 2013 3:55:00 PM

ok la tu sesekali hubby masak kan akak..nak suruh akob masak la mlm ni ka..kakakakkaka

Monday, May 13, 2013 3:56:00 PM

ni mmg bukak selera ni especially bulan puasa

Monday, May 13, 2013 4:02:00 PM

sedapnya

Monday, May 13, 2013 4:05:00 PM

aku pernah buat, tp kenapa tak tak kena dgn selera. pastu perut memulas... pelikkan ???

Monday, May 13, 2013 4:08:00 PM

sedapnyer..rajin hubby masak..untung la

Monday, May 13, 2013 4:09:00 PM

klu anak pak depa masak slalu depa kate sedap tp klu mak ...sentap sokmo ...huhu

Monday, May 13, 2013 4:15:00 PM

bagi ah resepi wehhh.. benda2 simple gini tak reti ah nak buat :b adui lapar sedap ni bt mnum petang..haihh

Monday, May 13, 2013 4:17:00 PM

anak abi kan

Monday, May 13, 2013 4:21:00 PM

Pakai pemanggang ajaib sonang masak ni

Monday, May 13, 2013 5:19:00 PM

Jangan cakap budak, mak budak pun suka ;D

Monday, May 13, 2013 5:39:00 PM

pernah wat gak... lepas tu siap wat jeruk bawang tu skali.. mmg sedap.. menu yg simple je nak wat..

Monday, May 13, 2013 5:44:00 PM

Awat tebal murtabak ni.....awat ya wat jd nipis2.......

Monday, May 13, 2013 7:24:00 PM

Menarik resepi ni bole try

Monday, May 13, 2013 8:39:00 PM

Nak resepi :-)

Tak pnh buat, rasa pun idak pnh lagi, cam best je...

Tuesday, May 14, 2013 9:01:00 AM

sedapnya dpt mkn air tangan suami :D
tgk murtabak tu terus perut ni kruk krak.lapar.

Tuesday, May 14, 2013 10:08:00 AM

best nya..tambah2 best lagi..hubby yg masak..sure penuh kasih sayang tu..best2..
lama tak buat murtabak maggi nie..

Tuesday, May 14, 2013 11:36:00 AM

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Tuesday, May 14, 2013 11:37:00 AM

mcm dh boleh share resepi je..ehehhee

Tuesday, May 14, 2013 12:30:00 PM

kata jue...
huhuhhuh nampak sedap...
kalau ada lebih meh sini nak rasa

Tuesday, May 14, 2013 3:24:00 PM

ini buleh buat dlm magic pan tu..nati lah buat..natiii... (entah bila) hahaha

Tuesday, May 14, 2013 3:53:00 PM

sekali sekala abi dia msk..sedap la tue..

Post a Comment