Tuesday, June 4, 2013

Akhirnya Hari Yang Dinanti Berkunjung Tiba


 31 May 201 kan cashout date dia...
so dan dan tu jugak aku p cash out amaun yang tak seberapa tu...
malas dah nak nunggu lagi...
acilah kan...aku bukan blogger tegar mana pun...blog pun suam suam kuku cagu ja...
manalah ada BE yang sudi bertenggek...
sib baik ada Sponsored Post...
adalah jugak rezekinya...alhamdulillah...

ni jelah amaun yang mampu aku cashout...

dah cashout tinggallah kosong...kosong...
tah bilalah nak beranak amaun ni kan...takpelah...nengok jelah nanti...

ni jek amaun yang terkumpul selama aku berblogging ni...
takde banyak mana pung...aku tau, orang lain dah cecah ribuan ringgit kan...
takpelah, rezeki masing2 kan...

terima kasih nuffnang...tunggulah ko, bila cek tu nak sampai...1 bulan dari sekarang...huhuhu...

mood: sabar menanti...

16 comments

Tuesday, June 04, 2013 8:22:00 AM

Hehe.. ahkak pun dh tekan cashout, dh print screen tp tak smpt buat n3, biasa la n3 berjsdual, minggu depan baru keluar kot...

Tuesday, June 04, 2013 8:30:00 AM

mmm..kire banyak tu kakak..jemah ni haa, langsung nak cecah 50engget pon susah

Tuesday, June 04, 2013 8:37:00 AM

syukur2

Tuesday, June 04, 2013 8:42:00 AM

byk dh ko cash out. takpe lah, tak ribu riban pun paling tidak ada juga hasil kita blogging kan :)

Tuesday, June 04, 2013 8:48:00 AM

Wah...best2..takpe...skt2 nie pun...sapa nak kasi kalu bukan mr nuff...tq....

Tuesday, June 04, 2013 9:04:00 AM

perrrggghh tak de BE2 pun byk gitu ok la tu kan ....

Tuesday, June 04, 2013 9:06:00 AM

wahhh...bestnyer
Syukur..syukur..
ade jgk rezeki utk ank2

** sy belum ade lagi sape nak sponsored..huhu..

Tuesday, June 04, 2013 9:13:00 AM

tahniah dikk
ada juga kann
akk pun amount lebih kurang sama dgn adik nyee ..
sama2 lah kite tungguuuuuuuuuuuu ;)

Tuesday, June 04, 2013 9:20:00 AM

nuff thn ni mcm slow skit..mcm lama je be tk muncul...agaknye makin rmi blogger baru..hehehe...tahniah byk tu sponsor post

Tuesday, June 04, 2013 9:31:00 AM

Rezeki...ada jugak dapatnya. Akak ni tengok je org cashout...:)

Tuesday, June 04, 2013 12:37:00 PM

banyaknya cikmot...rezeki tul dr blog kan....kite ni berbulu mata jer la tgok,,,baru bpe hengget x jalan2..tips cane nk dpt sponsor post huggies tu yer??

Tuesday, June 04, 2013 1:04:00 PM

Waaaaa....banyak tuuuuu.....ana sekupang pon x penah merasa heheheeee.....dh blk sana ke?ri2 jenguk sini x boleh..ni boleh dh...syok tgk bdk ber3 chomei3 tu.....

Tuesday, June 04, 2013 1:13:00 PM

wuyooo...banyak aci lah tu..

Wednesday, June 05, 2013 8:44:00 AM

saya punye cek tak sampai2 pun lg kak.. dah la 1st dpt cash out bila tah nak sampainye.. betahun tunggu nk dapat 100 uhhuhu..

Wednesday, June 05, 2013 9:13:00 AM

wah byk jugak tu kak....jeles mak

Wednesday, June 05, 2013 11:59:00 AM

jgn lupa singgah blog aku kak...jgn sombong

Post a Comment