Thursday, June 6, 2013

Doodle Kah???


semalam bekas opismate sementara ada send gambar kat aku...
sukanya mak sebab dia anto gambar kartun di bawah ni...
hehehe, lama dah kut aku minta dia buatkan tuk aku...
ni pun agak berkurun jugak tau...
tapi takpelah kan janji ado...

nilah antara gambar yang dia sent...
suka mak, terus tukar jadi profile kat instagram, wasap hehehe...

ini aku...hehehe...comel gambar ni... :p

ni kepala jek, tanpa badan...eh janji comel la...hahaha... 


ni kata dia gambar anak anak mak...eh abam ada rambut kpop???hahaha, kelas ko bam...

ni sama jekla ngan yang atas tu... 

ni siapa pulak aku pun tak tau...
yang penting semuanya cantik...
ko memang berbakat eka...bangga akak tau..


kesimpulannya kan, bila agaknya aku nak jadi kretip am gini ek...hahaha...
nak jugak tu...

14 comments

Thursday, June 06, 2013 8:44:00 AM

comelnya

Thursday, June 06, 2013 8:50:00 AM

suker sgt...kretip n chantek...

tapi mane mulut comel cikmot? xbest la xde senyuman manis dr tuan tanah...hehehe

Thursday, June 06, 2013 8:58:00 AM

kiut miut....

Thursday, June 06, 2013 9:01:00 AM

Klu doodle mmg takde mulut ke eh?

Thursday, June 06, 2013 9:04:00 AM

memang berbakat betul

Thursday, June 06, 2013 9:04:00 AM

comel tu...bayangkan abam rambut kpop..kikikikiki

Thursday, June 06, 2013 9:12:00 AM

comel..teringin gak nak ada doodle sendiri..he he he..

Thursday, June 06, 2013 9:53:00 AM

pergh, mmg cantik. sgt cute2nya.

header kita kat bloghijau tu, doodle jg kan ek? keliru.

Thursday, June 06, 2013 10:34:00 AM

Suka sgt doodle...homei2

Thursday, June 06, 2013 10:38:00 AM

mana p mulut² doodle? ke trademark doodle mmg tkde mulut..konpius mak eh.

tp comel giler ah..cm caya tk caya je mu leh kurus gitu..hahaha

Thursday, June 06, 2013 11:27:00 AM

Cute la muka2 doodle nih :)

Thursday, June 06, 2013 12:47:00 PM

CUTENYER....semua comel2

Thursday, June 06, 2013 3:20:00 PM

comel
cilok boleh?hahaha

Thursday, June 06, 2013 4:41:00 PM

wahh..
kreatif dia...
cute je kan..

Post a Comment