Friday, June 21, 2013

FM Magnetic Board


ok hari ni aku nak bercerita pasal FM board...
ni sajelah nak share ilmu dan pengetahuan dengan peminat FM yang seangkatan dengan aku...
yang tak minat takpe...

ari tu aku dah pernah beli magnetic board dari ikea kan..
tapi baru baru ni aku dah order board bari dari salah seorang rakan FMFC di group sana...
so nengoklah apa jek board yang ada ni...
senang bila ada board ni...peti anda tidak serabut lagi kan..hehehe...

yang ni saiz 3x3 harganya RM90

bila dah tersusun segala mak nenek FM jadi cam di bawah tu... 

tapi aku nak beli yang macam ni...
saiz 2x4 harganya RM 90 jugak... 

nengok bila dah letak FM...siap berdeco lagi... 

kalu ada yang berminat nak beli FM board ni...leh ar cari SHIMA MUSS kat fb dia tu...
aku tau ni pun sebab dia salah seorang ahli kat group FMFC sana...

Sekiranya anda berminat untuk membeli FM board ini.anda boleh buat tempahan melalui sms - 013-2406943

Boleh didapati dalam size :

1'x2' = RM 20
1'x3' = RM 30
2'x3' = RM 60
2'x4' = RM 90
3'x3' = RM 90

Warna Background: Hitam, PutihWarna
Frame: Hitam, Putih dan Coklat

Tempahan akan dihantar dalam tempoh seminggu (7 hari) selepas pembayaran dijelaskan. 

Pick Up Point :-PUTRAJAYA - Presint 11 (No Charges, Self Pick Up)
SHAH ALAM - Giant Sec. 13 - Delivery Charges RM 20
KLANG - Jusco Bukit Raja - Delivery Charges RM 20
KAJANG - Tesco Saujana Impian - Delivery Charges RM 20
BANGI - Kompleks PKNS Bang - Delivery Charges RM 20
KUALA LUMPUR - Tasik Titiwangsa - Delivery Charges RM 30

_______________________(^_^)___________________________


dan alang alang bercerita ni...nak gak selit antara lambakan FM yang aku dapat dalam minggu ni...
ni FM Medan, Berastagi, Lake Toba...PEMBERIAN opismate hubby...owhh sangat sangat suka...
dah selamat diagihkan pada mereka yang berhak...

yang ni plak 3 belah kiri tu hubby bawa pulang...
dah 6 ketul FM pangkor tu aku beli dari rakan FMFC...
pelik tau, masa p pangkor itu hari, tak jumpa plak rubber FM cam gini...aneh sungguh...

yang ni pun aku beli dari rakan FMFC jugak...
Brunei mai...
yang kuching tu dia kasi freegift...sukanya hati mak...hehehe... 

dan FM ni tak sabar aku nak terima...
rehat kang baru nak p ngedate...jumpa nanti...hehehe...

ok tu jek...selamat bercuti semua...

notadijariku: tak sabar tunggu hari ahad...ihiks...

16 comments

Friday, June 21, 2013 9:12:00 AM

wah meriah pengumpul fm

Friday, June 21, 2013 9:15:00 AM

Yg berhak menerima fm tu siapa....jeng...jeng...jeng....

Kak t dh smpi fm board akak inform yer...quality mana yg ok.....ikea or yg ni....

Friday, June 21, 2013 9:17:00 AM

wow...byk nyer FM...hobi boleh buat penyeri rumah...boleh diframe kan...good idea..
byk FM hilang dan rosak, anak2 maen..hehe

Friday, June 21, 2013 9:34:00 AM

wahhhhhh banyak nyee
dan frame tuu cantik .. hurmm kalau banyak leh letak banyak lah kan ;)

Fm pangkor tuu cantik , akak pun suke yg jenis getah macam tuu , kira x mudah pecah kan ;)

Friday, June 21, 2013 9:43:00 AM

meriah benar ni kakak...mmg akan di jadikan sifu ni..

Friday, June 21, 2013 10:08:00 AM

tetebi rasa nak bagi FM hasil kerja tangan sendiri kat akak...
nanti akak email alamat boleh kat
loveannajueanna@gmail.com

Friday, June 21, 2013 10:17:00 AM

Hehehe...terselit juga yg satu tu yer.

Friday, June 21, 2013 10:30:00 AM

best nya..memang pengumpul FM tegar nie..Ayu just suka2 jer..

Friday, June 21, 2013 10:30:00 AM

Eh, FM USS tu....same mcm kite. Tp sy punye, cookie monster. Hehehehe...

Friday, June 21, 2013 11:05:00 AM

mahai jugak board tu ek kak ...
nanti ade kawan seangkat dok obersi tu boleh la kirim FM kat die kan .... hihihi

Friday, June 21, 2013 11:49:00 AM

Wahh...murah rezki org bg fm..ek..

Friday, June 21, 2013 12:44:00 PM

kemas nmpk letk kt board tu...
mmg sesuai utk pengumpul FM mcm ko ni...patut beli board ni...

aku ada brp ketul je..huhu..

Thursday, June 27, 2013 8:56:00 AM

perghhhhhhhhhhh mmg hebat la ko koleksi ko cikmot :)
mmg kena letak kat magnetic board baru lawa

nnt aku promo kat blog aku ye

Thursday, June 27, 2013 9:04:00 AM

http://happyirfa.blogspot.com/2013/06/fm-fridge-magnet-porselin-getah-besi.html

suka2 tolong promote :)
mana tahu ada yg berkenan nnti boleh order dgn kawan ko tu

Thursday, September 05, 2013 12:53:00 PM

Tambah koleksi fridge magnet jom :)

http://susunatursioca.blogspot.com/2013/09/sticky-post-berita-baik-ada-penaja.html

Saturday, April 30, 2016 6:20:00 PM

Masukkanlh sy ker fmfc tu, plz

Post a Comment