Wednesday, June 5, 2013

Time Aku Malaslah Dia Nak Datang...Hurmm


kan??? time aku rajin berblog...sehari pai 2-3 entry...jenuh nak muncul si BE ni...
tapi bila dah jadi blog suam suam kuku cagu...
ada lah BE yang dok menempek...
haiya...skang aku sangat malas nak berblog weii...
ada yang tanya kenapa mengapa kan...
yelah aku dulu leh dikatakan blogger tegar...
hari hari ada jek citer aku nak up...
tapi skang??? entahlah...mood dah ke tengah laut sana kut...
tak pulang pulang sampai skang...

ni dia...ada BE baru...
semalam kut baru muncul...
alahaiii...

ada sesapa yang rajin nak update kat blog aku ni tak???

pepun terima kasih nuffnang...
saya masih setia menunggu cheque saya...ihiks...

13 comments

Wednesday, June 05, 2013 12:35:00 PM

Mcm aq juga..mlsnya nk mgupdate..apatah lg bw..:)

Wednesday, June 05, 2013 12:37:00 PM

wow

Wednesday, June 05, 2013 12:37:00 PM

ok la tu ada kan

Wednesday, June 05, 2013 12:43:00 PM

sm la beb..aku on off je BW n update..

time rajin mari n ada ceta..br la nk update..huhu..

neway..semoga mood ko mari noh..

Wednesday, June 05, 2013 12:43:00 PM

teruskan menulis kak ....

Wednesday, June 05, 2013 1:13:00 PM

teruskan lah cikmot
kami di sini ape pun xder...
belum ade rezeki mane2 iklan nk nempek..huhuhu..doakan yer

Wednesday, June 05, 2013 1:46:00 PM

Jangan malas2 lagi.

Wednesday, June 05, 2013 3:56:00 PM

ahahha tahniah2 dik ;)

Wednesday, June 05, 2013 4:59:00 PM

Setuju..time rajin xde BE pun..cam skang la..huhu

Thursday, June 06, 2013 7:50:00 AM

Tak dapek nak nolong, akak pun dh mood kureeeng ni..huhu..

Thursday, June 06, 2013 9:13:00 AM

Ayu pun baru dpt gak BE..nak buar entry gak nie.. mood..gumbira...ma acih Mr.Nuff!!

Thursday, June 06, 2013 11:04:00 AM

ok lah tu ada be. aku skrg ni dh takde dh...

Thursday, June 06, 2013 3:21:00 PM

samalah..aku dh lama tggu
sekarang baru nak dtg
dtg pulak time aku sibuk.huhu

Post a Comment