Thursday, June 6, 2013

Tshirt RM5


hai bertemu kembali...
cam siaran langsung yang tertunda plak...
ok hari ni kan hari khamis...
dan tiap kali khamis mesti ada jualan puspanita kat ngan opis ni...

tadi amik kesempatan yang ada sebab nk beli coconut shake aku ke jualan sana...
tapi dalam pada nak beli coconut shake tu terbeli jugak tshirt tuk anak anak...

sila percaya baju di bawah ni berharga RM5
kualiti kainnya cantik...lembut jek tau...
aku selalu gak la beli untuk anak anak...
wat basahan p taska hari hari...

ni baju yang iris pakai ni pung baju berharga RM5 la tu...
ni beli minggu lepas punya...hehehe...

yang kakak dia pakai pun sama jugak...
RM5 jugak...
jadilah ada yang murah, mengapa membazir kan...


hurmm...tiap kali khamis p beli baju...
nampaknya pai ujung bulan mak makan baju la ek...hahaha....

15 comments

Thursday, June 06, 2013 1:49:00 PM

Murah tuuuu... keina klau jumpa, mesti borong nih.. :-)

Thursday, June 06, 2013 2:12:00 PM

murah2

Thursday, June 06, 2013 2:13:00 PM

:)

Thursday, June 06, 2013 2:26:00 PM

budak lau dah comel, pakai bju rm5 pun nampak cam beli kt pavilion..hehe

Thursday, June 06, 2013 2:45:00 PM

Murahnya.

Thursday, June 06, 2013 3:19:00 PM

ala..kalau dekat boleh pegi
rm5 dgn kualiti yg bagus
mmg berbaloi sgt la

Thursday, June 06, 2013 3:34:00 PM

ok la tu kan kak, baju murah kan...untung tu....kakak...runsing nak pecah kepala ni..mmmmm

Thursday, June 06, 2013 4:30:00 PM

hi salam perkenalan,

wahhh murahnye...ok la tu wat bsahan kan...

jom ke blog saya juga..
http://yatdhamid.blogspot.com/

Thursday, June 06, 2013 4:30:00 PM

hi salam perkenalan,

wahhh murahnye...ok la tu wat bsahan kan...

jom ke blog saya juga..
http://yatdhamid.blogspot.com/

Thursday, June 06, 2013 4:40:00 PM

murah tu beb..

buat apa beli mahal2..utk bshan kan...kalau kain cantik...apa slhnya..

Thursday, June 06, 2013 5:01:00 PM

Kirim!

Thursday, June 06, 2013 5:39:00 PM

ish murahnyerrrr..kain bundle pon rm5 tp bundle...ni baruuuuu...kaler lawo2 lak tu....berbaloi2 klu bli...ish klu kt tmpt sye ade mmg borong sakan nihhh...bkn takat wat basahan...klu wat jln2 pon org x cye rege bj ni rm5...kan

Friday, June 07, 2013 9:15:00 AM

murahnyer ... klu ader area opis saya mmg saya dh borong hehehe ... buat2 basahan kat rumah .. :)

Friday, June 07, 2013 9:59:00 AM

murah betulkan...
klu nak buat basahanokjekan...
tapi klu cantik bawah pi jalan2 pun ok gak

Wednesday, June 12, 2013 4:10:00 PM

murah2 pun quality ok lg bagus..bju basahan je pon kan..nk pakai gi nursery..lg pula budak2 cepat besar Zan

Post a Comment