Thursday, July 4, 2013

Cerita Semalam


hurmm...tadi cek kat nuffnang...sekali nengok ada 5 BE tengah running...
arghh nyampah betul...time mood aku kelaut dan malas nak berblog lagi, time ni BE mencurah2 datang menyempit...haiya...salah timing betul...
time aku rajin dulu, satu pun tak sudi nak bertandang tau...
iskkkk....

so amik kesempatan yang ada, nak cerita pasal semalam...
semalam masa amik si iris kat taska, terkejut mak tau...
dengan fesyen rambut si anak...
mana taknya macam² fesyen ikatan rambut yang cekgu dia buat...
dan semalam cam gambar di bawah ni...

nak tergelak aku nengok tau...alahaii...style apakah???

abi dia kata kpopcorn punya style... 

amacam comel tak style saya ni?? 

2 julai ritu, selamat dah menindik telinga anak dara kecik ni...hehehe...
barulah best melaram raya ni... :P

18 comments

Thursday, July 04, 2013 2:17:00 PM

Comel!! Bt la stail mcm ne pun, mmg comel! Hehehehehe...Kecik2 da pndi minum air kotak. Hehehehe!

Thursday, July 04, 2013 2:21:00 PM

tomei2

Thursday, July 04, 2013 2:25:00 PM

ahahaha..comel giler!!

Thursday, July 04, 2013 2:43:00 PM

Hahahha kalau comel, buat la rambut lagu mana pun tetap comel. Cuba kalau kita buat rambut lagu tu hihihi. Dia tak kisah kan rambut terikat, bagusnya.
JJ sama la ngan JJ dah bertindik, nnt bleh together2 shopping subang raya.

Thursday, July 04, 2013 2:44:00 PM

Budak2 stail ape pun comel..jgn mak budak dah la..hikhik..b
Dah lama tak dapat BE ..huhu

Thursday, July 04, 2013 3:08:00 PM

Comel anak mat saleh ni. Nak pinjam satu malam bley...hahaha...

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2013/07/dating-dengan-blogger-yang-juga-fm.html

Thursday, July 04, 2013 3:16:00 PM

suweeet bakal menantu mama ni hikhik

Thursday, July 04, 2013 4:34:00 PM

geram nk gigit lg budak tecik ni lg

Thursday, July 04, 2013 4:47:00 PM

tomey sangat la tocang dia..

Thursday, July 04, 2013 4:56:00 PM

ok mmg comey ... klu rambut die lebat nanti .. tgk la pe cekgu die kerja kan cam alisha tu ... balik rumah jenuh nk tanggalkan getah...

mek iris ni rambut can hannan la jenis lurus halus cantek

Thursday, July 04, 2013 5:24:00 PM

cute2... tu bkn k pop tu .. tu popcorn ..

Thursday, July 04, 2013 6:13:00 PM

Chomel!!

Thursday, July 04, 2013 10:31:00 PM

ha ha ha..mcm nie pun boleh...but kids..comei jer..

wah..5 BE...cayalah!!

Friday, July 05, 2013 8:02:00 AM

Syomelnye... untung ada anak dara, boleh gayakan rambut , anak lelaki tak bleh..huu

Friday, July 05, 2013 12:17:00 PM

untung lah... 5 be sekaligus :)

comel btl aku tgk dak kecik ni

Friday, July 05, 2013 3:26:00 PM

mmg comey dia..
buat la rmbut cm mn pon..keke..
bam2 sggh
siap tindik tinge ag..raya sakan la nnti..hehe

Monday, July 08, 2013 11:30:00 AM

comelnya...

Wednesday, July 10, 2013 4:26:00 PM

skirt tu sebijik kakak baby punye

Post a Comment