Monday, July 1, 2013

My New FM Board Sudah Mari


yey, sangat suka hati mak ni..
mana taknya tadi mak baru terima FM board yang mak order dari shima muss tu...
so nilah rupa dia setelah FM mak dipindah masuk...
saiznya 3x3 dan harganya RM90
free delivery kalu yang berada di putrajaya ye...

cantik tak...putih lagi warna framenya...hehehe...suka hati mak tau...

tapi kan, kena order satu lagi board nampaknya...
sebab stil tak muat lor...
nengoklah yang masih ada di kabinet tu...
owhh yang board ikea tu semua rubber FM... 
rubber FM tu tak leh lekat kat board baru tu...sebab kang melekat sangat susah nak tanggal...hehehe...

hurmm...tak sabar nak gantung kat rumah baru...hehehe...mari verangan dulu...hehehe...

owhh board ni aku beli kat shima muss...leh baca kat SINI jugak...

14 comments

Monday, July 01, 2013 1:44:00 PM

wahhh order kat mana ni.boleh belikan utk MIL rara

Monday, July 01, 2013 1:46:00 PM

cover ngan cermin frame ke tu mot? hhahaha... tak pernah nengok...

Monday, July 01, 2013 2:10:00 PM

koleksi yang menarik nie...

Monday, July 01, 2013 2:29:00 PM

cantik kak!!

Monday, July 01, 2013 2:51:00 PM

waaaa... bestnyer... caya laaa.. jeles tuuu .. :D

Monday, July 01, 2013 3:06:00 PM

tak sabar nak tgk di gantung kat baitulhanan tu

Monday, July 01, 2013 3:10:00 PM

Ok...aku jeles ☺☺

Monday, July 01, 2013 3:11:00 PM

wah..bestnya..bila dah banyak2 mcm nie.. :-)

Monday, July 01, 2013 3:58:00 PM

geram plok tgk frame FM dia...
nak..nak..nak...

Monday, July 01, 2013 4:15:00 PM

wahhh dah penuh 2 tu pun ... ade lagi berbaki .... mmg byk

Monday, July 01, 2013 8:58:00 PM

Ada cara kan klu still nk lekat yg jenis rubber kt board tu utk senang tanggal?

Tuesday, July 02, 2013 6:36:00 PM

dah boleh wat niaga dah nih

Thursday, July 04, 2013 9:00:00 PM

assalamualaikum cikmot....wah !! bestnya dpt simpan koleksi FM banyak2 mcm tu seronok tengok..;)

Friday, July 12, 2013 11:51:00 AM

wah.. speechless tgk

Post a Comment